От Фейсбук профила на Кирил Добрев Тази сутрин един бивш

...
От Фейсбук профила на Кирил Добрев Тази сутрин един бивш
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Тримата мои другари са едни от най-популярните лица в БСП и в обществото

От Facebook профила на Кирил Добрев
Тази заран един някогашен претендент за общински консултант от Гергьовден, а към днешна дата огромен началник в Българска социалистическа партия се разграничи от Весела Лечева, Крум Зарков и Явор Гечев и съобщи, че с “действията си се самоизключиха от сърцата на българските социалисти ”. Подобно изявление може да провокира в мен единствено и само страдание, по простата причина, че тримата мои приятели са едни от най - известните лица както в Българска социалистическа партия, по този начин и в обществото.

Весела Лечева е печелила олимпийски трофеи, златни медали от международни и европейски шампионати и е карала милиони българи да се гордеем с нейните достижения. Личните преференции и персонална поддръжка, които получаваше Весела е надалеч по - огромна от цялата листа на въпросния партиен лидер.

Зарков е най- квалифицираният правист, с който Българска социалистическа партия разполага. Автор на съвсем всички закони, които Българска социалистическа партия е предложила последните 4-5 години. Да напомня, че Зарков получи най-вече гласове от Конгреса за член на Народно събрание, което го прави най- подкрепяната и консолидираща фигура в Българска социалистическа партия.

За Гечев ще кажа, че беше юношески ръководител тогава, когато за Българска социалистическа партия гласоподаваха десетки хиляди младежи, а качествата му на експерт в земеделието го направиха ръководител на Национален съюз на земеделските кооперации в България макар Българска социалистическа партия. Може би е хубаво човек първо да си даде сметка,да се запита какво е дал на партията и обществото и тогава да дава оценки.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР