От Фейсбук профила на Калина АндроловаТези от ПП само дето

...
От Фейсбук профила на Калина АндроловаТези от ПП само дето
Коментари Харесай

Тези от ПП само дето не поискаха разрешително да печатат собствени пари! Нахални, нахални…

От Facebook профила на Калина Андролова

Тези от Политическа партия единствено дето не желаеха позволение да печатат лични пари! Нахални, нахални, нахални! Очаквам в този момент разрушителите на страната да почувстват на гърба си каква конституционна промяна са измислили в междучасието на мисловната си активност! И алчността им за власт най-накрая да срещне верния отговор: загуба на електорат!

Има хора, които не могат да одобряват истината по различен метод с изключение на като им се стовари върху главата и ги затисне до петите. Харесва ми лафа на един прочут американски публицист, лауреат на Пулицър: „ Ще те фрасна и ще излетиш толкоз високо, че до момента в който падаш, ще умреш от апетит “.

Айде малко ГЕРБ да ги фраснат, че да погладуват. Побъркаха страната! Страшно е хора без политическа просвета да употребяват властта толкоз жестоко, недоговороспособно, самоволно. Тези брокери на частни ползи вкараха неприемлива атмосфера в политическата система! Буквално анулираха политиката в България.

То не беше самопредлагане на американците, то не бяха доноси, то не беше панаирджийство, мОморандуми, наглеене, описи с шпиони, Джемкорп, задължения, Македония, ленчета, пици с кристали, солунски заведения за хранене, турски кафета, танкери с газ за над 200 лв., дебилни изявления в Давос, обърнаха страната с краката нагоре!!!

Мляскаха бонбони из министерствата, привиквайки шефове на държавни сдружения с чувството, че тримката са стъпили някъде по-високо от небето. Помня, че до момента в който пресушаваха бутилки с уиски, желаеха да съдят азерите и оспорваха контракта с тях. Изтъквайки компетентността си, че били приключили курсове по британско право и в миналото в живота си били имали арбитражи.

Най-важното предписание в политиката, което тези случайници престъпваха всекидневно, е: Никога не създавай проблем, чието решение не знаеш! Да ви напомня ли и таксата, която желаеха да наложат за пренос на газ, и която след това сами си анулираха?! Курсистите по британско право. Всичко, което направиха, до момента в който управляваха, го направиха неправилно, без да го схващат и с големи вреди за България. Това са хора, които би трябвало да изоставен политиката неотложно!

Защото те не могат да учат. Не могат да желаят колкото им се поставя. И не могат да сметнат какъв брой им се поставя! Не могат да усетят по кое време би трябвало да спрат. И просто не могат да стопират. Веднъж един от тези циркаджии беше ходил в основна точка за енергийната сигурност и желал да му дадат лист с имена, че да ги пусне на еди-кой си сенатор, с цел да ги включи в Магнитски. Същият беше ходил и в ДАНС да желае лист с шпиони. Просто по този начин! Дайте им описи!

Ако живееха при комунизма, тези щяха да отвеят един град хора по лагерите! Измамниците ги правят на едро нещата, джас-прас, тук 2 милиарда, там още 5 милиарда. Няма да се занимават с някакви дребни милиони. И в този момент денковщината излиза и подрежда да се осъществяла ротацията в същия министерски състав. А къде е нормалността, вие спазвате ли нормалността?! Или се държите като нашественици, отчуждени от разсъдъка.

Денков ще се разболее от чувството, че в случай че няма ротация, пътешествията му във властта ще приключат вечно. Фактът, че Политическа партия молят да няма избори, демонстрира, че изборите са най-правилния ход на Борисов! Виждаме, че Политическа партия трият колене и са забили носове в обувките на Борисов. Защото ГЕРБ до момента ловко ги търпяха, бяха се качили на политическото бездарие на Политическа партия като във влакче на ужасите и чакаха да им свърши горивото. Но както споделя Сун Дзъ, победител е този, който знае по кое време да се бори. Не този с огромната войска, а този, който успее да разбие замисъла на съперника.

Политическа партия към момента управляват националните малките екрани по линията на глобалистката мрежа. Но мога да им кажа, че това в допълнение отвращава гласоподавателите от тях. На гласоподавателите им писна до гибел от подправените им разкази, от лъжите им, от евтиния им пиар. Толкова е тъпо! Разберете най-сетне, че Бог е на страната на истината. И аз в действителност се притеснявах от договарянията на ГЕРБ с девиантите. С девианти не се договаря!


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР