От Фейсбук профила на журналистката Соня КолтуклиеваВ пост във Фейсбук

...
От Фейсбук профила на журналистката Соня КолтуклиеваВ пост във Фейсбук
Коментари Харесай

Колтуклиева: За политическото лицемерие и партийната непочтеност на Слави Трифонов

От Facebook профила на журналистката Соня Колтуклиева

В пост във Facebook през днешния ден, водачът на “Има подобен народ” плагиатства мненията за голямата дотация от 637 390 лв. на придвижване “Социалдемократи” - една от трите партии, с чиято регистрация “Продължаваме промяната” се яви на изборите.

Слави Трифонов се подиграва с съдружния си сътрудник, което той обича да прави в свободното си време, когато не е ангажиран да пробутва на същия този съдружен сътрудник странни хора за властта - да вземем за пример имуноложка за заместник-министър на външните работи; продавач на телефони в Теленор” за министър на енергетиката, както и асистентката на президентския човек Стефан Янев - за министър на външните работи.

Лидерът на “Има подобен народ” единствено чака комфортен случай да се похвали, че неговата партия е единствената, която взима по 1 лев партийна дотация на глас.

И знаете ли какво?! Това е удар по личната му партия. Подъл удар.

За разлика от останалите партийни водачи, Слави Трифонов въобще не се интересува по какъв начин неговите хора вършат предизборните си кампании; по какъв начин издържа̀ха финансово да се оправят с 3 акции в границите на една година; по какъв начин регионалните координатори заплащат на локалните хора, ангажирани с работата на партийните клубове…

Това е чудовищно двуличие на фона на милионите, които Слави Трифонов има и изгодата от бартерите с олигархични и подмолни кръгове. Е, както е споделил храбрият български народ: “Сит на гладен не вярва”.

Слави Трифонов във всеки един миг може да се появи във Facebook и да напише: “Опитах, не стана. Оказах се неразбираем. Отказвам се от политиката.” Сигурна съм, че въобще не му пука какво ще стане с хората, които му повярваха и го последваха, които прекатурнаха живота си, поради него. Малцина ще се подхилкват удовлетворени - такива като Ива Митева и Любомир Каримански, които са се засилили, стъпвайки върху раменете на сътрудниците си, да си обезпечат дълъг мандат и големи заплати - тя в Конституционния съд, той в Българска народна банка или в КФН.

Колко честно е да осребряваш партийния триумф и да оставяш на другите да заплащат сметката за партийния крах?!
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР