От Фейсбук профила на журналистката Соня КолтуклиеваНиколай Бареков, подвизаващ се

...
От Фейсбук профила на журналистката Соня КолтуклиеваНиколай Бареков, подвизаващ се
Коментари Харесай

Колтуклиева: Да питат Бареков колко милиона взе от Цветан Василев?

От Facebook профила на журналистката Соня Колтуклиева

Николай Бареков, подвизаващ се в последно време като бранител на Ахмед Доган, насъсква тълпата пред Съдебната палата да се екзалтира и да крещи. Ние с сътрудниците следим нервността от прозорците на Съдебната палата, в която се гледа мярката за неотклонение на Джейхан Ибрямов, хванат в сряда с белязани 100 000 лв..

В един миг Николай Бареков изрече: госпожа Соня Колтуклиева и стотина души от оредяващата глутница се развикаха: “Уууу! ”

Мога да го понеса. Те нито знаят за какво са на манифестацията, нито ще имат лице да крещят, когато излязат детайлностите за прегрешенията на брачна половинка на секретарката на Доган.

Николай Бареков, при една друга акция, го заляха с лайна. Защото това заслужава. В Северозапада, където не смеее да припари, а тип стои на несъмнено във Фейсбука, отново му се канят и го псуват.

Знам, че съм мега-популярна и авторитетна. Една фашистка акция на Николай Бареков и някакви невнятни кресльовци, докарани под строй в София, няма да ме допре даже.

Когато Делян Пеевски водеше безпощадна война против мен, Николай Бареков на драго сърце и примляскване му целуваше задника. Кога се извъртя и го намрази - когато свърши парите от КТБ и подаде ръка за милостиня, само че тя беше отхвърлена. Е, дали пък Дудука не се е надявал на парите, които Джейхан Ибрямов е взел и още е щял да взима от Мирослав Тодоров?!

Спомням си последния ни телефонен диалог с Цветан Василев, който тону-що се беше открил в Белград. Каза ми: Дал съм милиони на Бареков, ще го накарам да си ги създаде по един или различен метод!

Делян Пеевски назначи  Николай Бареков за шеф на ТВ7, където направи тлъсти пачки. Николай Бареков облизваше подметките на Бойко Борисов, пръв притича в Банкя след избирането му за министър председател, само че това не му попречи да взе участие в подлия сюжет “Костинброд ”. Лидерът на ГЕРБ го назова Капут и по този начин ще бъде запомнен.

Политическа партия: Софийски градски съд постанови, че Джейхан Ибрямов остава в ареста.

ППП: Колега ме предизвести да не излизам от Съдебната палата, че ме чакали на изхода. Излязох си с гордо вдигната глава, извиках гръмко да ме чуе тълпата и мадам Елван Атилла: да питат Бареков какъв брой милиона взе от Цветан Василев?


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР