От Фейсбук профила на журналистката Соня КолтуклиеваЕ, браво, браво!Значи, все

...
От Фейсбук профила на журналистката Соня КолтуклиеваЕ, браво, браво!Значи, все
Коментари Харесай

Соня Колтуклиева: Успяха да намерят работа на министър Божанов - SOS! Цензура!

От Facebook профила на журналистката Соня Колтуклиева

Е, отлично, отлично!

Значи, въпреки всичко съумяха да намерят някаква работа на министър Божидар Божанов, някогашен шеф на вицепремиера Калина Константинова, с която дружно са били съветници на вицепремиера от кабинета “Борисов 2” Румяна Бъчварова.

Божидар Божанов ще командва “аналитично звено, което да упражнява мониторинг върху наличието на електронни медии и обществени мрежи”.

SOS! Цензура!

Според Божидар Божанов в България се поддържат “фабрики за тролове”, които “докладват законни гласове в обществото и в обществените мрежи, което води до тяхното блокиране”!

Ти да видиш! Г‘усин Божанов, не тролски заводи, цели тролски армии са пуснати да безчинстват из Facebook, не се правете, че не знаете от кое място изпълзяват те!

Ето образците с мен самата.

Блокираха ме два пъти за по един месец: първият път - поради сериозен коментар за Виолета Лорер, началник-кабинет на финансовия министър Асен Василев и брачна половинка на министър Даниел Лорер (всичките от Политическа партия “Продължаваме промяната”!), която се похвали с шампанско за 130 лв. и шоколадови бонбони за 110 лв. в деня, когато един българин умря от задушаване на опашка за олио; вторият път - поради сериозен коментар за учредителното заседание на партия “Продължаваме промяната”, озвучено с шлагера на Gayle “ABCDE FU”, с псувни на британски език.

Блокираха ме за 2 седмици, тъкмо преди изборите на 14 ноември 2021 година, поради сериозни мнения за Иван Христанов, лидер на листата на Политическа партия “Продължаваме промяната” в Плевен, който по-късно стана заместник-министър на земеделието.

И още един път ме блокираха, когато направих връзка сред функционери на партията на Васил Божков и на Кирил Петков. Е, около ареста на Бойко Борисов, тази връзка лъсна с целия си замърсен искра.

Нима не е ясно кой е командният център на тези неуморни, настоящи брутално, тролски армии?! Крадецът вика: дръжте крадеца, г’усин Божанов.

… Колеги публицисти, другари от Facebook, надигнал се е тежък кален ботуш, който желае да се стовари върху нас, да смаже правото ни на свободно изложение.

Да не разрешаваме на измамниците от Политическа партия “Пълен провал” да изпълнят пъкления си проект, маскиран като “борба с дезинформацията”!
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР