От Фейсбук профила на журналистката Калина АндроловаХристо Иванов с достоен

...
От Фейсбук профила на журналистката Калина АндроловаХристо Иванов с достоен
Коментари Харесай

Андролова: Да си общуваш всеки ден с Кирил, Асен и Лена е форма на тормоз с медицински последици

От Facebook профила на журналистката Калина Андролова

Христо Иванов с заслужен ход – подаване на оставка и вдишване на отговорност. Показа им на всички по какъв начин се прави, интелигентно, без сръдни, положително. Според мен огромната неточност на Христо беше обединението с Политическа партия и несполучливата конституционна промяна!

Христо не може да понесе подобен недостиг на адекватност, който виждаме в Политическа партия. Опита се да стои настрани, само че не се получи. За мен беше неразбираемо да виждам по какъв начин Кирил Петков се изправя в Народното събрание и приказва невнятности от името на общата коалиция. Ако бях на мястото на Христо, щеше да ме заболи стомаха. Така че го разбирам, че му е писнало доста.

Честно казано, да си общуваш всеки ден с Кирил, Асен и Лена, да участваш в проектите им, те да те управляват с дилетантщината си, е форма на тормоз с медицински последствия. Вчера другарка от френдлистата ми беше написала на страницата си: „ Най ми харесва резултата на Кака. Още малко и задачата ѝ ще бъде изпълнена. Пу да не ѝ е уруки! “

Българска социалистическа партия е напът напълно да затвори павилиона. Научавам, че Цветелина Пенкова е изместила Гечев. Ако това е правилно, нещата са доста по-зле в сравнение с наподобяват. Вигенин и Пенкова, която гласоподава за това правото на несъгласие на всяка страна да отпадне, ще са „ идеалното “ посланичество на Българска социалистическа партия в Европарламента.

Вкопчването на Корнелия до гибел в позицията, която населява, е в действителност смъртоносно за Българска социалистическа партия. За страдание не се знае дали идващият, който пристигна, няма да сдаде Българска социалистическа партия непосредствено на радевата доминация, това също би трябвало да се регистрира. Има ли евентуален водач в Българска социалистическа партия, който може да събира към себе си, съставяйки водачество?! Или има евентуален чиновник за закриване на партията и предаването й в обща коалиция под егидата на Радев?!

Случаят „ Българска социалистическа партия “ не е елементарен за разрешаване. Но политиката на изключване, водена от Корнелия, политиката на нехаресване на този или оня, политиката на сърдитост на всички, които не ѝ вършат похвали и не са със наличие на прислужници, политиката на антиселекция и политиката на произвеждане на сгънат еретически кръг, антураж към нея, довършват тази 100 годишна партия.

Честно казано, не ми се написа върху тематиката за Българска социалистическа партия. Обади ми се един приятел-социалист, с огромна болежка в душата от протичащото се в Българска социалистическа партия. " Няма на кого да кажа, апелирам те напиши нещо, Калина! Нещата са доста зле. " Какво да напиша?! Кажете ми. Толкова е очеизвадно всичко, че какво повече може да се каже. Корнелия не разсъждава върху това да оздравява Българска социалистическа партия, тя просто си паразитира върху остатъците от Българска социалистическа партия, закривайки партията.

В Корнелия има хъс за борби, само че няма тактика по какъв начин да направи Българска социалистическа партия значима политическа големина. Тя, както и доста други водачи, се опасява от хора, които могат да мислят и да показват ясно личността си, и по този начин основава към себе си само дисциплиниран кръг, който няма по какъв начин да бъде изобретателен. Това е неприятна линия, която не създава придвижване нагоре. Това не е нещо ново, нито особено единствено за Корнелия, това е извънредно известно държание, което се вижда и в някои други партии.

Съгласна съм, че партиите не са институти за развойна активност и креативен колективи, само че и единствено с послушни сервитьори на кафе не става. Радев ще погълне Българска социалистическа партия и главното ядро на партията му ще пристигна точно от Българска социалистическа партия. Както споделих Корнелия желае да окаже опозиция, само че не знае по какъв начин. А с безучастие и повтаряне на грешките година след година не се реализира нищо друго. Единственият, най-съществен капитал за реализиране на каквото и да е, това е човешкият капитал. Умението да селектираш хора, да работиш с тях потребно, да ги разпознаваш като евентуална опция, да ги увличаш и да изваждаш от тях най-хубавото ражда достижения. Всичко друго е загуба.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР