От Фейсбук профила на журналиста Николай БарековКиро Петков не разбра

...
От Фейсбук профила на журналиста Николай БарековКиро Петков не разбра
Коментари Харесай

Бареков: Ако беше футболист, Киро щеше да рита вече по селските групи

От Facebook профила на журналиста Николай Бареков

Киро Петков не разбра от кое място му пристигна, откакто Габриел хвърли мандата

Кирил Петков още не може да осъзнае какво му се случи! Това си проличава по въпросите, които си задава самичък тази заран на трезва глава, минути откакто Габриел хвърли мандата в кошчето за отпадък. Мандатът, който можеше да обезпечи още няколко месеца цялостен разврат на Политическа партия и Демократична България във властта.

Ето риторичните въпроси, които КироЛена си задават във фб:

“Работеща правосъдна система, работещи регулатори, и реформирани служби ли се оказа най-после казусът? ”

Отговорите са елементарни. Никога Промяната не е желала това. Слугите на няколко български олигарси желаеха техен основен прокурор, тяхна прокуратура и техни служби плюс техни регулатори, с които да ръководят страната с джойстика на мястото на Борисов и Пеевски.

Толкова зрелищен неуспех и срам за толкоз малко време – две години и половина, в никакъв случай не е имало у нас в политиката. Ако беше футболист, Киро щеше да рита към този момент по селските групи.

С 30 депутатчета, голямо самочуствие без покритие и с малко ум в главата – толкоз. Следват избори и конфликт с товарния трен на действителността. За който оцелее – безутешно сълзи, тежък махмурлук и абстиненция без опиатите и властта. И доста смях и гаври от тия с пуканките.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР