От Фейсбук профила на Ивет Добромирова В интерес на истината..

...
От Фейсбук профила на Ивет Добромирова В интерес на истината..
Коментари Харесай

Правителството е заложник на Корнелия Нинова и БКП, смята ДБ-пиара Ивет Добромирова

От Facebook профила на Ивет Добромирова

В интерес на истината..

Някой дава ли си сметка каква тежест придобива Корнелия Нинова и Българска комунистическа партия в държавното управление на Кирил Петков и Асен Василев при излизането от обединението на един от сътрудниците?

Добре е да се замислите, че то действително става неин пленник. Не че до момента не беше.

И още нещо минавам да припомня - Корнелия Нинова беше тази, която се среща с военачалник Решетников във връзка със тактиката на Кремъл за избор на президент. Не Румен Радев.

И да, вие си мислите, че сте я освиркали, само че я аплодирате. Вкарахте я в ръководството. И в този момент желаете да й дадете цялата власт.

Изобщо по какъв начин наподобява оцеляването давате ли си сметка? С гласове на маргинали и политически шмекери, чието депутатско място е купено от някого и които бяха прозведени в морални герои за образец тези дни?! И по какъв начин наподобява вярата, че някой от копейките ще поддържа държавното управление?

И като държавното управление оцелее, с изключение на, че ше бъде в плен на Корнелия, ще зависи от гласовете на ГЕРБ за всяко парламентарно деяние? Или на тези - горепосочените - купените (от предходните си господари, не от Кирил и Асен, те такива работи не правят) и копейките?

Ако в действителност ви харесва това бъдеще, нямаме никакво бъдеще, пичове.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР