От Фейсбук профила на Ивелин Николов Докато депутат от ГЕРБ-СДС

...
От Фейсбук профила на Ивелин Николов Докато депутат от ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

Бойко Рашков и Кирил Петков се поздравяват за незаконния арест на Борисов

От Facebook профила на Ивелин Николов
Докато народен представител от ГЕРБ-СДС напомня противозаконния арест на Бойко Борисов, Бойко Рашков и Кирил Петков се поздравяват един различен. Рашков даже подвиква „ Браво “.

За какво се поздравяват тези двамата? Че по тяхно време са осъществени противозаконни дейности от полицията? Или че нелегално са взели участие в тези противозаконни дейности на полицията?

Кога ще разберем какво стои зад смс-ът на Кирил Петков към Слави Трифонов „ Аз арестувах Бойко Борисов “? Това признание за нарушаване на законите от страна на Кирил Петков ли е?

Кога ще разберем какво вършиха служителите на реда на втория етаж в Министерския съвет в нощта на ареста? Те нямат работа там. Бойко Рашков се изпусна пред медиите за тяхното наличие. Рашков и Кирил Петков не желаят да отговорят на въпросите ми за ролята им към противозаконния арест, само че аз съм елементарен публицист. Може би им би трябвало прокурор за изявление?

Сценката с Рашков и Киро се разигра до момента в който депутатите обсъждаха и гласоподаваха по какъв начин да бъде разследван основния прокурор.

Стори ми се необичайно по какъв начин депутати, чиито водачи са обект на прокуратурата, или се срещат с хора, които са обект на прокуратурата, могат да взимат решения  кой да проверява шефа на прокурорите.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР