От Фейсбук профила на Илиян Василев За да покрият информационно

...
От Фейсбук профила на Илиян Василев За да покрият информационно
Коментари Харесай

Илиян Василев обвини БНТ, БТВ и Нова ТВ, че постоянно облъчват с мигрантите, за да прикрият „разкрития по Турски поток“

От Facebook профила на Илиян Василев

За да покрият осведомително свадите с разкритията по Турски поток, който с изключение на всичко друго имат и интернационалните измерение, ГЕРБ/ДПС промотират фиктивен имигрантски скандал. Министерство на вътрешните работи шефът е в знамение - тъй като справедливи предпоставки за подобен няма. Но виждате през вчерашния ден сякаш сборичкване двама араби сякаш бият, само че " битите " българчета отхвърлят да подадат тъжба, били другарски разборки. Тоест няма нещо, с капацитет за скандал. Но Министерство на вътрешните работи си започва независимо следствие, пускат вести по интернационалните канали за 100 задържани.

Накрая си мисля, че Министерство на вътрешните работи шефа, изключително в този миг ще кандиса да извърши поръчката - за това по централните медии вместо абсурда с Турски поток ще гледате заместващ фиктивен скандал с мигранти, който е от интерес и на националистите и на Президента, който охотва поема " отбраната на българите " от несъществуваща опасност. Така ГЕРБ/ДПС ще изпратят и обръщение към сътрудниците ни в Европейски Съюз и НАТО, че единствено те могат да се оправят с националистите и социалистите, проблем, който не съществува.

Елементарно, само че като те облъчват нон стоп и безрезервно по Българска национална телевизия, БТВ и Нова ТВ, какво да очакваш?


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР