От Фейсбук профила на Христо Терзийски В последните дни някои

...
От Фейсбук профила на Христо Терзийски В последните дни някои
Коментари Харесай

Терзийски за войната по пътищата и мигрантите: Резултатът от „експеримента Рашков“

От Facebook профила на Христо Терзийски

В последните дни някои политически сили не стопират да се заканват, че ще създадат всичко допустимо, с цел да няма постоянно определено държавно управление, откакто с ръководството си направиха всичко допустимо, с цел да няма в България нито постоянни институции, нито сигурност за българските жители.

Всекидневие станаха новините за пияни и дрогирани водачи, които сеят гибел по българските пътища, за трафиканти на незаконни мигранти, които гладко прекосяват половин България под безпомощния взор на полицията, за корумпирани чиновници на Министерство на вътрешните работи, които са в един „ тим “ с нарушителите, които би трябвало да преследват.

Това е резултатът от „ опита Рашков “. Войната с политическите съперници и борбата с Прокуратурата му бяха по-важни от войната по пътищата и борбата с престъпността. След него Министерство на вътрешните работи остана с управление, което ежедневно „ катастрофира “ - даже и в отговорностите си да реализира надзор над подчинените му структури.

На това незаконно безхаберие би трябвало да се постави край! Никой няма право да уронва престижа на хилядите почтени чиновници в Министерство на вътрешните работи и да заплашва сигурността на българските жители! Нямаме повече български животи за губене!

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР