От Фейсбук профила на Георги МатеевOсми март не е ден

...
От Фейсбук профила на Георги МатеевOсми март не е ден
Коментари Харесай

Георги Матеев: Осми март не е „ден на мама“, а на геноцида

От Facebook профила на Георги Матеев

Oсми март не е " ден на мама ", а таман противоположното.

Осми март за първи път се чества в Съединени американски щати, забележете, от женското комунистическо придвижване. Обявен е за народен празник в Русия след Революцията през 1917г. Започнат от синдикатите, осми март е разгласен за интернационален ден на правата на дамите - правото на работа, правото на " репродуктивно здраве " - разбирай абортите, " насилието над дами ". Всичките постулати на модерната марксистка сган стартират от осми март, може би като изключим " световното стопляне ".

Осми март не е " ден на мама ". Осми март е ден на дамата, която не желае да бъде мама. На дамата, която не желае " да робува на мъжа си " и на фамилията си, а избира да робува на някой господар. Осми март е празник на елита, който пробута на дамите концепцията за лъжлива " независимост ", единствено и единствено да може да таксува трудът им с налози. И когато дамите навлязоха на пазара на труда се усили предлагането на служащи, с което работодателите понижиха заплатите. В резултат на това сега двама работещи разполагат с по-нисък витален стандарт в сравнение с преди този момент е имал един мъж.

Осми март не е " ден на мама ". Осми март е денят на геноцида. Денят на " правото " да убиеш детето в утробата си. В резултат от което през годините в България са убити толкоз деца, колкото почти ни е цялото население сега. Още една България беше абортирана. В Съединени американски щати повече чернокожи деца се помятат, в сравнение с се раждат. Абортите в Съединени американски щати са над 600 000 на година. Това е без да броим спонтанните, които пък са още сред 750 000 и 1 милион. Нито една война не е избила толкоз доста деца за толкоз малко време колкото войната на феминизма против правото на живот.

Преди 4 години светът затвори поради болест, от която за тези 4 години - без да бъдат проверявани данните с аутопсия - починаха 7 милиона души по целия свят. Само през тази година до осми март са абортирани (не непринудено!) над 8 милиона бебета.

Е, да ви е " цветущ " осми март.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР