От Фейсбук профила на Емил Джасим ПП са очевидно автентично

...
От Фейсбук профила на Емил Джасим ПП са очевидно автентично
Коментари Харесай

Емил Джасим: ПП са автентично лява партия

От Facebook профила на Емил Джасим
Политическа партия са явно достоверно лява партия.

И в това няма нищо неприятно за България.

Те нямат проблем с изкуственото повишение на пенсиите, което пристигна като предложение и реализация от създателя на Политическа партия Асен Василев

- финансов министър в три държавни управления (две служебни и едно редовно), както и вицепремиер.

Да му мисли Българска социалистическа партия.

Нямат проблем с изкуственото повишение на бюджетните заплати, което също пристигна като предложение и реализация от Политическа партия, и съответно от Асен Василев.

Да му мисли Българска социалистическа партия.

Нямат проблем с увеличението на осигурителната тежест посредством повдигане на осигурителния предел - предложение, което също пристигна от създателя на Политическа партия Асен Василев.

Да му мисли Българска социалистическа партия.

Нямат проблем с намесата на страната в свободния пазар - постановиха мораториум яърху цената на електроенегрията, а след това пуснаха и държавната дотация от 25 ст/л за горивото на физическите лица.

Да му мисли Българска социалистическа партия.

Това, което не можем да отречем като факт, е че Продължаваме промяната е достоверна лява политическа партия, за благополучие - с ясна евроатлантическа позиция.

И с цел да хвърлят в действителност постоянен мост към лявото те абсолютно и нападателно поддържаха левия претендент за президент, издигнаха потвърдено ляв човек с известна лява история на следовател преди 1989 година за министър на вътрешните работи, а в този момент най-вероятно ще бъде и лидер в независимите им листи.

Да му мисли Българска социалистическа партия.

Но ще помоля и всички същински десни хора да схванат дефинитивно, че Демокрстична България е единствената достоверна дясна политическа мощ на тези избори.

ГЕРБ са толкоз " десни ", колкото социализмът е секси: не са.

Предлагаха държавни бензиностанции, пазарът е безусловно деформиран от еврофондова шуробаджанащина и корупция, а частната благосъстоятелност и цели бизнеси бяха брутално заграбвани от страната (тук даже въобще нямам поради лотарията на Васил Божков, който десетки години подкупваше същата тази система), да не приказваме за " работа, работа, работа " в полза на Русия...

От всички десни политически обединения единствено Демократична България не е била на хранилката на Борисов, няма.

Единствено Демократична България безусловно поредно е за свободния пазар, за свободната и честа конкуренция, за минимални данъчни тежести върху жителите и юридическите лица, за оптимално облекчение на бизнеса на предприемчивите българи.

Ако сте леви, гласувайте за Политическа партия.

Ако сте десни, гласувайте за Демокрстична България.

Така ще се върнем към онази народна власт, за която Иван Костов преди време сподели, че би трябвало да тича на два крайници - ляв и десен.

Впрочем, считам, че Българска социалистическа партия би трябвало да бъде неразрешена,

а лицето Бойко Методиев Борисов - наказано за корупция.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР