От Фейсбук профила на експерта по Конституционно право доц. Борислав

...
От Фейсбук профила на експерта по Конституционно право доц. Борислав
Коментари Харесай

Цеков за ПП и машините: Истерията ги издава – престъпник трепери там, където е закопал жертвата

От Facebook профила на специалиста по Конституционно право доцент Борислав Цеков

Срамните подиуми, проведени от подправената „ Промяна “ в Народното събрание, във връзка възобновяване на правото ни да гласуваме като в Европа - с хартиени бюлетини, а не като в Третия свят - с машини, са поредна улика против тях. Няма друга тематика, която да провокира по-голяма нервност у тези политически лилипутчета, в сравнение с премахването на наложителния машинен избор. Нищо друго не ги трогва!

Само за машините са подготвени даже да налитат на пердах с нежни и дръгливи соросоидни юмручета. Тази нервност подсказва, че пипат машините и фалшифицират резултатите. И знаят, че без това ще приключат с политиката. Истерията ги издава. Те са като нарушител, който стартира да трепери, когато го отведеш покрай мястото, където е закопал жертвата.

***

Машинният избор основава паралелна, подправена политическа действителност, която няма нищо общо с действителността. Премахнете машинния избор и тогава продуктите на тази подправена действителност - Политическа партия и Демократична България, ще се свият до същинските си размери, които са надалеч по-малки от машинно генерираните. А в случай че има почтени, а не машинни избори, Политическа партия до една година ще е изтекло в канализацията с под 4 %.

***

Някой почитател на машинната машинация няма ли да мъцне нещо по въпроса с разминаванията на гласовете съгласно преброените контролни разписки и съгласно машинните протоколи, по които са избрани резултатите? Има ги на уеб страницата на ЦИК. И „ по случайност “ постоянно с по 3-4  гласа допълнително регистрират машините в интерес на Политическа партия и Демократична България, надлежно - по-малко за ГЕРБ. Вчера от парламентарната естрада бяха показани съответни протоколи.

При повече от 12 хиляди секции, в случай че машините надпишат по 3-4 гласа за всяка от тези две партии, това са повече от 60 хиляди гласа - стигат за съвсем цяла парламентарна група. Защо ЦИК не излиза с отчет от инспекция и параленост на машинните гласове и контролните разписки във всички секции? Защо публичният съвет на ЦИК, които се е хвърлил на амбразурата да брани машинното гласоподаване, мълчи по тази тематика?

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР