От Фейсбук профила на депутатът от ГЕРБ Тома Биков Това

...
От Фейсбук профила на депутатът от ГЕРБ Тома Биков Това
Коментари Харесай

Минеков завел Светослав Трайков за 4 дни в Давос с командировъчни от държавата

От Facebook профила на депутатът от ГЕРБ Тома Биков
Това е заповед на министъра на културата Велислав Минеков за командироване на политкомисаря Светослав Трайков в Давос.

От изявление на министъра отпреди няколко седмици разбрахме, че Трайков е на първо място... шпионин. Според Минеков разбирал доста и от фейсбук. На базата на тези си качества, както се подозираше, той е и шеф на отдел „ Европейски стратегии и планове “ в Министерството на културата, и по тази линия дава отговор за реализирането на Плана за възобновяване и резистентност в културния бранш.

По проекта, който планува 46 милиона лв. за цифровизация на архивите досега не е направено безусловно нищо! Повтарям - безусловно нищо!

Тези пари са задоволителни за дигитализацията на архивите на Българска национална телевизия, БНР, Българска телеграфна агенция, Националната филмотека и всички останали архивни фондове в областта на културата. Трайков обаче е в Давос. Вероятно разузнава нещо на разходи на... Програмата за разпространение на българската просвета в чужбина!

Тази насмешка обаче към този момент не е по виновност на Минеков, а е отговорност на президента Радев, който продължава да търпи този парадокс в културата да се развива и утвърждава.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР