От Фейсбук профила на депутата от ПП/ДБ Ивайло МирчевПрезидентът, който

...
От Фейсбук профила на депутата от ПП/ДБ Ивайло МирчевПрезидентът, който
Коментари Харесай

Мирчев за Радев: Президентът, който има нужда от врагове, за да блесне

От Facebook профила на депутата от ПП/ДБ Ивайло Мирчев

Президентът, който има потребност от врагове, с цел да блесне.

Президентът, който се допуска да сплотява, а няма нито една тирада, в която да не опълчва едни българи на други.

Президентът, който приказва за България, тъй че да се сещаме за Русия.

Президентът, който не се срами да употребява годишнината от Шипченската епопея, с цел да си разгърне политическата платформа, която - каква изненада! - е платформа на разделянето, още веднъж.

Същият този президент назовава демократичните процеси “сглобкаджийство ”. Какво излиза? Излиза, че да подменяш историята ни с съветска агитация е народна власт, а да се опиташ да закрепиш страната не е.

Единението, господин Радев, не е индивидуален революционен акт, а е ежедневно изпитание да намериш общо и да се схванеш за значимите неща даже с тези, които не са на твоето мнение, само че са ти съграждани. Това е демокрацията. След 5 (пет) следващи парламентарни избори ние в Народното събрание това вършим - беседваме и търсим път към действителното зашиване на разпокъсаната социална тъкан. Да, не всеки път е красиво. Не става да го напишеш върху знаме. Но е действителна работа за България, в настоящо време, тук и в този момент. Патриотизмът е в действително свършените неща. В делата, не в речите. И сигурно не в речите, сеещи разделяне от институция, основана да сплотява.

Светла да е паметта на опълченците ни, безстрашно защитавали Шипка!

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР