От Фейсбук профила на депутата от ГЕРБ Красен КралевЕто ви

...
От Фейсбук профила на депутата от ГЕРБ Красен КралевЕто ви
Коментари Харесай

Кралев с факти – ето милиционерщината при ареста на Борисов

От Facebook профила на депутата от ГЕРБ Красен Кралев

Ето ви чистата фактология от правна позиция за събитията, свързани с ареста на Борисов:

- Кирил Петков самичък е изискал да бъде разпитан като очевидец: „ Той не може да бъде очевидец, тъй като очевидец е този, който е възприел обстоятелства и условия, а той ги е възприел посредством „ Гугъл”.

- Задържаните схващат, че ще бъдат задържани от прессъобщение на Министерство на вътрешните работи, оповестено преди да стартират действителните дейности по задържането от страна на полицията. Следват авансово готови изявления в избрани медии, близки до властта.

- Полицаите не се показали искане за арест на арестуваните. Нямат издадено позволение от съд за претърсвания и изземвания.

- Кирил Петков провокира интернационален скандал, замесвайки името на Лаура Кьовеши. Европейската прокуратурата не се занимава въобще с този проблем.

- Борисов, Арнаудова и Горанов бяха държани в ареста 24 часа без никакви обвинявания и без никакви разпити. Били са арестувани без никакви учредения и като „ свидетели”.

- Всичко, което правят министър председателят и вътрешният министър, съставлява закононарушение по Наказателно-процесуалния кодекс.

Вие сами можете да прецените дали България сега е правова страна, завърнаха ли се милиционерските репресии и дали Рашков и Петков са в положително ментално здраве.

Дали Прокуратурата не се явява последната бариера пред установяването на фактическа тирания в България и провеждането на всеобщи политически репресии против инакомислещите?!
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР