От Фейсбук профила на Делян ДобревГледам листите на ППДБ (които

...
От Фейсбук профила на Делян ДобревГледам листите на ППДБ (които
Коментари Харесай

Делян Добрев за листите на ПП-ДБ: Ники ще пътува, а Божанов няма да става шеф на ДБ

От Facebook профила на Делян Добрев

Гледам листите на ППДБ (които за малко да не съумеят да записват поради кавги за места) и ми вършат усещане няколко неща:

1. Ники ще пътува - най-малкото сред София и родния Шумен.

2. Божанов няма да става началник на Демократична България. Той вероятно няма даже да се кандидатира, защото е приел да е на 7мо мястото в листата. Кой водач би застанал на 7мо място (няколко места след Венко Сабрутев)?

3. Иво Мирчев несъмнено ще продължи да си написа софтуера отвън Народното събрание.

4. Генерал Атанасов е водач на ДСБ, само че това май му го зачитат единствено у дома - не води нито една листа.

5. Искрен Арабаджийски ще продължи да си е незает - най-малко да беше станал общински консултант. Всъщност, дали не се е записал да получава помощи за незает?

6. Лена Бориславова се топли на второто изцяло избираемо място в 24ти МИР и последна в 23ти МИР! Такъв скъп кадър не може да разчита единствено на преференции (за информация на Иво Мирчев и Божидар Божанов).

7. Венко Сабрутев е по-високо скъп в ППДБ от Иво Мирчев и Божидар Божанов взети дружно. Те са след него в същия изборен регион. Аз персонално, зад Венко Сабрутев не бих застанал и на футболен мач, само че очевидно е въпрос и на самокритика. При всяко състояние ми е мъчително и за Иво и за Божидар.

8. Асен Василев е толкоз изплашен, че с изключение на в Хасково води листата и в Пловдив. И вярно - от Хасково може и да не влезе. Но въпреки всичко би трябвало да му се признае - това е водач (за сведение на Атанас Атанасов и Божидар Божанов, Асен Василев води колкото листи му разрешава закона).

9. И последно. Политическа партия нямат гласове и не знам каква е била тая решетка, която са наложили, само че са си поставили всички хора на избираеми места. Дори и Венко Сабрутев е 4ти - изпреварил е с няколко места водачите Иво Мирчев и Божидар Божанов.

10. Колеги от Демократична България. Позволете ми да ви дам един съвет - с Политическа партия не става с молби и кавалерски съглашения. Оставиха ви валат!


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР