От Фейсбук профила на Борислав КуртевПосрещнахме 2024 година с новината,

...
От Фейсбук профила на Борислав КуртевПосрещнахме 2024 година с новината,
Коментари Харесай

„Промяната“ финансира с близо 1,5 млн. лв. от бюджета анонимна поляна в район „Овча купел“

От Facebook профила на Борислав Куртев

Посрещнахме 2024 година с новината, че финансовият министър на „ смяната “ Асен Василев и кметът на „ смяната “ Васил Терзиев са издействали на кмета на регион „ Овча купел “ от „ Промяната “ близо МИЛИОН И ПОЛОВИНА ЛЕВА от ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ за анонимна поляна с две порти, която щяла в миналото да бъде спортна площадка.

Какво написа в текста от държавния бюджет за 2024г., признат със закон от Народното събрание, откакто предложенията са импортирани от министъра на финансите, получени от кмета на София и районните кметове:

Приложение 3, номер на плана 1240, стойност 1.498 млн. лева

„ Ремонт на съществуваща спортна площадка навън. В момента поляна с две порти – желаят да стане с ограда и изкуствеа материа + тенис кортове “.

Къде в София е тази „ поляна “ - не е ясно. Защо ремонт на спортна площадка коства 1 498 000 лв. от джоба на данъкоплатците - също не е ясно. Такава информация нямаха нито депутатите в бюджетна комисия, нито общинските съветници от ГЕРБ-СДС. Ето по този начин се ръководят община и страната от „ спасителите “-анонимно и аматьорски!

С сътрудниците ми въпреки всичко взехме решение да потърсим тази поляна и уведомим необятната общност къде е тя и по какъв начин наподобява, с цел да знаем къде отиват парите на столичани. Поляната-игрище за близо милион и половина се намира в регион „ Овча купел “, ръководен от кмет от „ Демократична България “. Точният адрес е улица 657 и улица „ Клисурска “.

Оставям на Вас да прецените дали тази инвестиция си коства. Ще продължим да следим  дали този милион и половина лв. се изразходват по предопределение!


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР