От Фейсбук профила на Борис Марков Добре де, поне от

...
От Фейсбук профила на Борис Марков Добре де, поне от
Коментари Харесай

Борис Марков: Добре де, поне от летищата не ги ли разпознавате такива като Кирчо Петков?!

От Facebook профила на Борис Марков
Добре де, най-малко от летищата не ги ли разпознавате такива като Кирчо Петков?! Пътуват постоянно в костюм, колкото и да е неловко, кокетничат с всички, оказват помощ най-малко на трима до момента в който седнат в самолета, такива дето желаят да наподобяват “Уолстрийт ”, а наподобяват “Дубай кежуал ”, съвсем подготвени да разцелуват всички децата в постройката, в действителност ли не ги разпознавате?!

Тези са една порода дето си живеят по летищата и бъбрейки си за бизнес с други като тях, търсят в каква спекулация да се включат. А нито имат бизнес, нито имат пари, нито интегритет.

Тези с парите са диаметрално противоположно в чакалнята, с спортен екип и бейзболна шапка и се крият да не ги разпознаят “кирчовците ” и да им се лепнат.

Всички се пазят от тях, вие за министър председател го избрахте. Тези са някаква клика интернационалните рейдъри и наемници, дето цялостен живот от това живеят, диплом от влиятелен университет и скачане от план в план. Ама хак да вие, като го замеряхте с бикини, ей ви го в този момент в цялата си хубост.

И евтините полети не са опрощение! Трябва да сте по-наблюдателни, по-евтино е.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР