От Фейсбук профила на Апостол Апостолов Damage control еволюция, или

...
От Фейсбук профила на Апостол Апостолов Damage control еволюция, или
Коментари Харесай

Докъде още ще паднете, преди да го оттеглите, или е пито-платено и вече е невъзможно?

От Facebook профила на Апостол Апостолов

Damage control еволюция, или от " но " на " но ":

1. " Ама те роднините му нищо неприятно не са правили " - един е единствено 22 години шеф на всички ЗКПЧ-та, различен нарушава ембаргото на Съюз на съветските социалистически републики през ЗТД, трети е напряко " шестак ".

2. " Ама той Васил не е дядо си и татко си, триумфът му си е персонален " - не, триумфът му е плод на Държавна сигурност и той е въплъщение на превръщането на политическата им власт в икономическа през децата им.

3. " Ама докажете го с документи " - потвърждаваме с документи за половин милион " еднакъв старт " в активи, права и пари при обособяване на Телерик от компания, чийто булстат стартира с 000.

4. " Ама какво от това, то всеки е получил някакъв старт " - не, доста не са получили ТАКЪВ старт, а и той лъга.

5. " Ама вие какво желаете, чисти и неопетнени ли? " - ами, ДА, в случай че може претендентите за обществени длъжности да не лъжат безочливо, преди даже да са определени, ще е добре.

6. " Ама вие цепите дясното и желаете да завоюва ГЕРБ " - това ми е персонален любимец, то просто не съществува, че да го цепим, разцепихте го вие и го унищожихте. И сте в коалиция с ГЕРБ, в случай че сте не запомнили, и с Движение за права и свободи, в действителност.

Интересно ми е (вече от чисто научна гледна точка) до каква степен още ще паднете, преди да го оттеглите, или е " пито-платено " и към този момент е невероятно? Каква още витиевата апологетика ще измислите, с цел да наложите един претендент, чието издигане нямаше нищо общо с демокрацията? За страдание даже и да издигнете различен, към този момент загубихте вечно доста гласоподаватели, в това число мен. Тепърва ще осъзнаете какво продадохте за два милиона. Нещо, което в никакъв случай повече не можете да си купите - доверие.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР