От Фейсбук профила на Александър Михайлов Не съм се предал,

...
От Фейсбук профила на Александър Михайлов Не съм се предал,
Коментари Харесай

Михайлов: Нинова смени адвоката си след разкритията за схемите ѝ

От Facebook профила на Александър Михайлов

Не съм се предал, нито съм се продал!

В последните седмици отхвърлям медийни изяви по 2 аргументи:

1. От една страна желая да избегна спекулации, че разобличавам обществено Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия по време на предизборната акция в полза на някоя партия.

2. Искам да разгранича осветляването на управническите й безобразия от персоналната ми борба за правдивост – тази, която ще се реши в правосъдната зала.

Сега просто осведомявам по какъв начин се развиват делата за отстояване на истината, които заведох против госпожа Нинова.

Да напомня, че първото правосъдно съвещание се провали поради „ неочакваното “ разболяване на юриста ѝ. За тези, които са пропуснали или не запомнили, да отбележа, че това бе правист от същата тази правна адвокатска фирма, която хем подписала контракти за 600 000 лв. с 7-8 държавни сдружения подчинени на някогашни министри от Българска социалистическа партия, хем се оказа благосъстоятелност на сина на шефката на отдел „ Кадри “ в централата на партията на Позитано 20, която е била и шеф на политическия кабинет на някогашния вицепремиер в Министерски съвет.

Вчера обаче се организира сполучливо съвещание в Софийския Районен Съд по делото по Наказателния кодекс, което повеждам против Корнелия Нинова за нейните неистини и клюки по мой адрес.

Една (не)очаквана рокада: 

Адвокатът й към този момент е заменен. След като демонстрирах схемите ѝ за полу-партийната правна адвокатска фирма на държавна „ издръжка-хранилка “, която в същото време я съставлява в персонално качество, госпожа Нинова е сменила юриста, който я брани от ударите на закона. Знам, че води дело против журналиста Yavor Dachkov – уповавам се и той да каже дали тя е поредна в опита си да скъса опашката на гущера и да замете следите или при мен е личен метод. 

Важното е, че Съдът даде ход на делото против Корнелия Нинова и изиска записите на разнообразни излъчвания на телевизионни медии, в които тя лъже и ме клюки.

Следващото правосъдно съвещание е на 7 ноември 2022г.

От в този момент мога да ви кажа какво чакам да се случи – да се скрие тогава зад депутатския си имунитет и да избяга от отговорност пред правораздаването за действията си.

Отдавна съм планувал този ход – по тази причина и повеждам второ гражданско дело против нея, при положение, че реши да злоупотреби с привилегиите на депутат.  

Битката продължава! Истината и справедливостта са близо!

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР