От Фейсбук на Симеон Колев:„Неугледен външен вид и евтин газ

...
От Фейсбук на Симеон Колев:„Неугледен външен вид и евтин газ
Коментари Харесай

Симеон Колев: Неугледен външен вид и евтин газ за начинаещи

От Facebook на Симеон Колев:

„ Неугледен външен тип и на ниска цена газ за начинаещи

Посещението на премиера Петков във Вашингтон провокира мнения по две съществени посоки.

1. Колко неприветлив е изглеждал. Факт. Той е министър председател. Карат го с коли от посолството до Белия дом, или до това стайче, в което се беше срещнал с някакви хора, дето му сипваха вода в картонена чаша. Около него има протокол, дрешник, облекла по поръчка, т.е. за един министър председател не е никакъв запас да наподобява безупречно, още повече, че Петков е обичайно комплициран мъж. В неговия случай е елементарно да наподобява добре и неприемливо да наподобява, като инцидентен екскурзиант попаднал на звезда. Обратното не е драма, само че проличава, прави усещане и наподобява несериозно.

2. Евтин газ за България. Това е добра вест, само че не е реалност. Това е заричане. Дори и да дойдат два танкера на „ малко по-ниска цена “ от Газпром, те вземат решение въпроса с газа за страната за към два месеца. Ако цената не е дълготрайно устойчива все едно сме се възползвали от промоция в Лидъл. Не можем да караме на промоции.

3. Евтин газ за България 2. Създаването на упования за на ниска цена газ за България е неверно. Първо, тъй като е доста мъчно постижимо / липса на потенциал, липса на танкери и най-много супертанкери / и второ, тъй като казусът не е единствено с цената на газа, а с неговата диверсификация. Това е същинското предизивкателство, което има цена и ние би трябвало да я платим. Създаването на упования води до отчаяние, когато не се осъществен.

4. Евтин газ за България 3. Създаването на упования за на ниска цена газ по принцип е неверно. Индустрията и семействата би трябвало да знаят, че силата не може да бъде постоянно доста евтина, а системата би трябвало да бъде дълготрайно уравновесена с цел да бъде устойчива и да не се позволяват мощни флуктуации. Просто да има предвидимост.

4. Дойдоха с концепцията за дълбока и трагична смяна за положително. Такива са и упованията. “
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР