От Фейсбук на Георги Кадиев Русия има 32 дипломати в

...
От Фейсбук на Георги Кадиев Русия има 32 дипломати в
Коментари Харесай

Мрежата: Русия няма 70 дипломати, Петков явно гони чистачките и шофьорите

От Facebook на Георги Кадиев

Русия има 32 дипломати в София и още 8 в консулствата в Русе и Варна.

Кирил Петков обаче гони 70 души, т.е. и чистачките и водачите. С аргумента „ взаимност на броя дипломати “, все едно американските и английските в София са равни на броя наши там.

Резултатът?

Непоправима борба с Русия, удар в гърба за Българска социалистическа партия и гласове за Възраждане.

Да му плащаха, нямаше да го измисли.



От Facebook на Александър Симов

Бурята ни свари с Хакимчето в една боянска механа. И в този момент бедстваме. Кюфтетата с лютеница към този момент се бавят един час. А дъждът прогони сервитьорките като Кирил Петков съветските дипломати. Добре, че ни оставиха една бутилка с ракия. SOS!

От Facebook на Мариан Башур

Дали ще изгонят 70 или 700 дипломати от съветското или американското посолство е все тая! Проблемът е когато се прави от озлобен пубер в оставка с цел да се хареса на една истерична група и да им потвърди, че е мъж. Колкото и да се пъне си остава един просто Киро достигнал до властта с помощта на „ оня насреща “ и на тези, които сбъркаха и гласоподаваха за това неразбирателство тъй като си мислиха, че Политическа партия е партия на Радев!!

От Facebook на Александър Сиди

На правилото на взаимност по чл.11 от Виенската спогодба, България е изгонила 70 съветски дипломати и редуцира хората в съветското посолство до броя на нашите дипломатически представители там.

Това е чудесна вест! И чакам на правилото на същата взаимност, да изгоним и американските дипломати, които надвишават броя на нашите в Съединени американски щати!

Реципрочно ще да е някак

По отношение на обвиняването в шпионаж, което е евентуално и допустимо, няма по какъв начин да се произнесем, тъй като било класифицирана информация. За американското ембаси, обаче не е класифицирана информация, че воглаве с Херо, цялата администрация на посолството дефакто ръководи България последната година, в случай че не и повече …
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР