От фенклуба на Локомотив (Пловдив) в понеделник организират пресконференция на

...
От фенклуба на Локомотив (Пловдив) в понеделник организират пресконференция на
Коментари Харесай

От Фенклуб Локомотив Пловдив настояват за равнопоставеност и търсят диалога

От фенклуба на Локомотив (Пловдив) в понеделник провеждат конференция на " Лаута ", обвързвана с развалянето по взаимно единодушие на контракта за отдаване на концесия на стадион " Христо Ботев ", както и желанието на почитателите пловдивските футболни клубове да получат равно финансиране от страната.

" Казвам се Атанас Нейков и съм представител на " Фенклуб Локомотив Пловдив ".

Както към този момент всички разбрахте, в понеделник ще създадем конференция, на която тъкмо и ясно ще сложим нашата гражданска и фенска позиция, откакто се заприказва за вероятно държавно финансиране за спортните бази в град Пловдив.

Местната власт за следващ път сподели, че не е в помощ на всички футболни клубове в града, а обслужва само и единствено ползите на един частен клуб.

Както ние, по този начин и вие, публицистите, следите тези процеси и може да наблюдавате едностранната политика, която община " Пловдив " ползва години наред.

Това, за което настояваме, е само и единствено равнопоставеност, това би трябвало да е ясно на всички! Ние, като се изключи че сме почитатели на най-успешния пловдивски клуб в последните десетилетия, сме и съзнателни пловдивчани.

Това е и повода, заради която не сме подхванали други дейности все още. Не желаеме да има напрежение, постоянно търсим разговора, само че в случай че не бъдем чути, ще вземем нужните ограничения.

Темите, които ще засегнем на конференцията, са доста, като, несъмнено, ще отговорим и на всички журналистически въпроси ", се споделя в формалното изказване на " Фенклуб Локомотив Пловдив ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР