От фен клуба на Гери-Никол явно много харесват HotArena.net и

...
От фен клуба на Гери-Никол явно много харесват HotArena.net и
Коментари Харесай

От фен клуба на Гери-Никол разкриха ТОП КОМПРОМАТ за Галин! Вижте го есклузивно в HotArena + разкрития лично от певеца

От почитател клуба на Гери-Никол очевидно доста харесват HotArena.net и изпращат следващ сигнал до публицистичния ни имейл. Отново се вадят разкрития на показ от рождения ден на певицата, като този път се подчертава не толкоз върху нея, в сравнение с върху един от присъстващите – фолкаджията Галин.

„ Здравейте! Ние сме от почитател клуб на Гери-Никол и взехме решение да Ви пишем, с цел да се опитате да разберете освен това по въпроса. На рождения й ден са участвали много известни персони, като Цецо Андреев, Атанас Колев и така нататък Тя е чествала като същинска кралица, а края на празненството е чествала във варненски клуб на присъединяване на Галин.

Тук желаеме да вмъкнем, че се натъкнахме и на фотография на Галин и със Сузанита - дъщерята на Орхан Мурад. Интересното в тази ситуация е какъв го играе Галин - същински мъж или е и на двата бряга. Имаме доказателства, че се е натискал и с момиче от Пловдив, с който мислим, че има взимане предоставяне. Най-интересното е, че си има и другар на име Ивайло, с който е неразлъчен и спят дружно по хотелите. Гей, същински мъж или и на двата бряга е Галин - това е въпросът? Всичко ще ви потвърдим със фотоси и се надяваме да публикувате написаното от нас и името ни “, гласи сигналът.

HotArena се свърза с Галин за коментар по „ обвиняванията “. Певцът съобщи, че въпросният Иво му е брат и компроматната информация е цялостна нелепост.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР