От Фен клуб Реал Мадрид - България обявиха по какъв

...
От Фен клуб Реал Мадрид - България обявиха по какъв
Коментари Харесай

Българските мадридисти организират благотворителен търг за уникалната фланелка

От Фен клуб Реал Мадрид - България оповестиха по какъв метод ще протече търгът за фланелката с подписи на всички футболисти от първия отбор на " лос бланкос ". Уникалната тениска беше изпратена от офиса на Реал Мадрид в испанската столица по молба на родните мадридисти.

 Голямо отлично! Реал Мадрид оказва помощ за лекуването на български почитател

Целта е фланелката да бъде продадена благотворително в помощ на Иван Тодоров, който се бори с тежко заболяване. Тениската ще бъде пусната в уеб страницата www.fanclubrealmadrid-bulgaria.com и всеки искащ може да се включи в търга от 9 март.

 Ето какво изпратиха от родния почитател клуб на Реал Мадрид:

" Скъпи другари,

Повечето от вас знаят и наблюдават нашата акция към събирането на средства в помощ на нашия другар и мадридист – Иван Тодоров. В медиите бе обявен един необикновен жест и казус в страната ни, в който Реал Мадрид ни подари една фланелка с достоверните подписи на всички играещи футболисти сега там.

Този неповторим „ експонат “ ще бъде изнесен в специфичен уебсайт – www.fanclubrealmadrid-bulgaria.com, където от понеделник (09.03.) всеки може да го прегледа и да се включи в търгa, проведен за фланелката. Това ще бъде началото от редица търгове за разнообразни продукти (свързани с Реал Мадрид), които ще бъдат изнасяни в уеб страницата, средствата от които ще бъдат превеждани в сметката на нашия нуждаещ се другар.

Като начало, интересуващите се, могат да видят и наддават с изключение на за прочувствената фланелка и за орден от финала на Шампионската Лига в Киев, както и топка с подписи от същия край. Сред експонатите ще има емблематични шалове, официален-сувенирен химикал от срещата Реал Мадрид - Брюж от преди няколко месеца.

Всеки, който има предпочитание да се включи и да подари даден негов продукт на „ кралете “, може да се свърже с уредниците на страницата ни във Facebook.

Благодарности и възторженостти на всички, които ни подкрепяте в тази благородна идея!

Ние всички дружно показахме, че футболът е доста повече от спорт и пиянство на бири.
Той е събирателна мощ за хора с разнообразни цветове на фланелките, само че с големи сърца! " Примера дивисион 27 кръг, неделя 8 март  Реал Бетис 22:00предстои  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР