От Facebook обявиха, че ще започнат да забраняват реклами, които

...
От Facebook обявиха, че ще започнат да забраняват реклами, които
Коментари Харесай

Поредно ограничение: От Facebook ще забраняват реклами срещу ваксинирането

От Фейсбук оповестиха, че ще стартират да не разрешават реклами, които приканват хората да не се имунизират, съобщи Ройтерс. Съобщението сложи началото на осведомителна акция за нова противогрипна ваксина, написа.
Американската компания посочи, че ще продължи да разрешава реклами на законодателство или държавни политики във връзка с имунизациите, без значение какво отношение показват към тях. Новата политика на Фейсбук ще влезе в действие до няколко дни. Правилата на компанията към този момент не разрешават реклами с дезинформация за имунизациите, само че до момента реклами срещу имунизациите бяха разрешени, в случай че не съдържат подправени изказвания, отбелязва Ройтерс.
 Фейсбук махна рискови реклами за акцията на Доналд Тръмп Фейсбук махна рискови реклами за акцията на Доналд Тръмп
От Facebook заявиха, че са премахнали рекламите на акцията за президента Доналд Тръмп, които наподобява провокират боязън, като...
Това е следващото деяние от страна на компанията към ограничение на допустимото за издание наличие. Вчера от обществената мрежа оповестиха, че. По-рано пък от Фейсбук започнаха дейности против консуматори, изразяващи и разпространяващи теории на конспирацията по отношение на ковид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР