От Етър се заканиха да спрат победната серия на ЦСКА.

...
От Етър се заканиха да спрат победната серия на ЦСКА.
Коментари Харесай

Етър се закани да спре победния ход на ЦСКА

От Етър се заканиха да спрат победната серия на ЦСКА. Старши треньорът на "виолетовите " Станислав Генчев показа упованията си за идния дуел от 11-ия кръг на Първа лига. "Червените " гостуват във Велико Търново в събота от 14:45 часа. Срещата можете да наблюдавате онлайн по DIEMA SPORT, GONG PLAY, както и минута по минута на GONG.BG.

Етър подава тъжба против съдийството

„ Очакваме да се получи добър мач, в който Етър да завоюва трите точки. За нас ЦСКА е огромно предизвикателство, те сега са водач и са в най-хубава форма. Така че чакам забавен дуел, който да зарадва публиката, а ние да сме победител. Не виждам тим у нас, който не можем да спрем. Но доста значима е концентрацията, мотивацията и тактическата дисциплинираност – това взема решение мачовете “, съобщи Станислав Генчев.

Защитникът Венцислав Василев е контузен и няма да е подготвен за мача, само че останалите са на линия. Отсъстват и Никола Колев и Гълъбов, които са преотстъпени от ЦСКА и Етър няма право да ги употребява за този мач. Всички останали са здрави и на линия.

Етър: Берое са положителни, само че не се опасяваме от тях

„ Очаквам много аудитория, уповавам се стадионът да е цялостен. ЦСКА е добър тим, само че не е несломим. Ние можем да спечелим против всеки в България. Тактиката ни за мача няма по какъв начин да я споделя в този момент, само че гледаме на обезвреждаме мощните страни на съперника и да натискаме по-слабите звена, да използваме пролуките в халфовата линия и отбраната “, сподели Генчев.

Административният шеф Страцимир Тинчев приказва на конференцията по организацията за мача и прикани към приемливост.

„ Създадена е организация, с цел да можем да посрещнем многочислените последователи, има задоволителен запас от защита, полиция, жандармерия. Но приканвам всички да дойдат на футболен празник, дано го създадем дружно. За ЦСКА е отделена южната част на стадиона. Предоставили сме 2500 билета за гостите, като доста техни последователи ще дойдат освен от София, само че и от страната. Призовавам всички почитатели да пазят стадион „ Ивайло “, той е в топ 3 на България като база, всичко е ново и дано остане подобен след двата мача с ЦСКА и Левски. Организацията на подобен мач е и тест за нас и се надявам да се оправим “, сподели Тинчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР