От есента най-после ще сбъдна мечтата си да се завърна

...
От есента най-после ще сбъдна мечтата си да се завърна
Коментари Харесай

Бареков Култов: Политиката Е За Олигофрени, Ще Ставам Учител По Български!

От есента най-сетне ще сбъдна фантазията си да се завърна в учебно заведение като редови преподавател по литература и български език. Още идната седмица ще подам молбата си за работа в МОН в очакване на разпределението ми ", написа някогашният тв водещ и водач на България без цензура.

Под поста си той е влезнал и в диалог със свои следовници. Един от тях му изяснява, че за преподавател не се кандидатства в МОН, а се подава заявление до шефа на съответното учебно заведение. А Бареков дава отговор:

" Не ми се носят отговорности пред гербаджийската сбирщина. Просто желая да се посветя на специалността си в света на необятното и духовното на юношите и на децата. Искам мир. "

И още от него:

" МОН разпределят учители в малко проблематични учебни заведения. Иначе в другите мутрите няма да ме пуснат. Аз съм опасност. "

Има и хора, последвали профила му, които молят безцензурния политик да не се отхвърля от политиката. Новият Бареков обаче отвръща изрично:

" Политиката е за лъжци и олигофрени. Литературата е за такива като мен. "

Бареков изяснява и че в действителност преподавателската специалност не му е непозната.

" За мен е наслаждение. Все отново татко на четирима сина, признат по света от над 100 министър председатели, президенти и прдс на парламенти все нещо може да даде към момента. Бях в учебни заведения в джунглите на Тимор, Африка, Латинска Америка, Монголия, Финландия...все нещо имам в главата. Бях в учебно заведение с ебола в Гамбия. Имам някакъв опит ", написа още бъдещият преподавател.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР