От Ергенът опитаха да изпързалят зрителите, че Алек Младенов и

...
От Ергенът опитаха да изпързалят зрителите, че Алек Младенов и
Коментари Харесай

ПОТРЕС: Валерия си е свалила г@щите в морето, за да го направи с Алек! (лъснаха шок кадри - СНИМКИ)

От " Ергенът " пробваха да изпързалят феновете, че Алек Младенов и Валерия Дакова не са правили с*кс в морето, което първоначално беше явно. А и самата Вал го призна, даже по-скоро се похвали... Разбира се, от продукцията би трябвало деликатно да следват разпоредбите, които строго не разрешават сходни волности по време на фотосите, с цел да не се трансфорат във вакханалия.

Публична загадка е, че сходен жанр крайни интимности е имало и през първите два сезона, само че никой няма да го признае - като се изключи предходни участнички, които оповестиха на глас истината в няколко подкаста.

Е, щом Валерия смънка, че е излъгала и била иронична, с цел да нервира останалите моми, феновете в групите в мрежата се заинатиха и откриха доказателства.

В една от почитател групите на " Ергенът " се появиха фотоси, над които хората питат какво, аджеба, държи Валерия в ръчичката си?! А отговорите бяха - гащите си!... Видяхме я, че тя влиза в морето с роклята, за какво й е да си смъква бикините и да ги държи в ръка, с изключение на, с цел да може синеочкото Алек да проникне по-удобно в нея...

" Ясно е, че са се " напърцали ", само че за какво ни вършат на маймуни?! То беше явно още първоначално, че оня е станал на кокал, а тя две не види от копнеж ", разясняват в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР