От Ергенът“ до Too Hot to Handle (Твърде горещи, за

...
От Ергенът“ до Too Hot to Handle (Твърде горещи, за
Коментари Харесай

Секси риалити за хора на средна възраст: Какво е Your Mom, My Dad?!

От „ Ергенът “ до Too Hot to Handle („ Твърде горещи, с цел да им устоиш “ – бел. прев.) - всички обичаме да гледаме риалитита на тематика обич и свалки. 

Този вид поредици идват във всевъзможни форми и разновидности: някои разрешават на съответна персона да си избере половинка, други (като Too Hot to Handle) включват доста двойки.  Общото сред всички тях? Участниците нормално са млади, красиви и (в множеството случаи) провокативни. 

 

Е, това наподобява е напът да се промени: от английската телевизия iTV оповестиха, че изготвят ново риалити с работно заглавие Your Mom, My Dad („ Моята майка, твоят баща “ – бел. прев.), фокусиращо се върху хора на междинна възраст, които търсят любовта. Акцентът на Your Mom, My Dad ще е върху това участниците да имат „ реалистична “ визия, обхващаща всичко от наднорменото тежестта до оплешивяването и бръчките. 

Като мотивация за плана от iTV показват рецензиите, че продуцираното от тях хитово любовно риалити Love Island („ Островът на изкушението “ – бел. прев.) включва единствено състезатели с съвършен външен тип. 

Виж още: ТЕСТ: Само 5% от хората знаят за съществуването на тези естествени явления

„ Островът на изкушението “ се излъчва от години в Англия, Щатите и Австралия (през 2007 излиза и един сезон в България) и е известно с провокативните провокации (напр. танци на пилон), които участниците би трябвало да изпълнят. 

Не е ясно дали Your Mom, My Dad ще следва същия формат, само че в случай че да, то резултатът ще е меко казано забавен.  Това, което се знае за новото предаване е, че вместо сами да избират половинките си (какъвто е случая с „ Островът на изкушението “), състезателите в Your Mom, My Dad ще бъдат разпределяни в двойки от децата си. 

Виж още: ТЕСТ: Провери знанията си по география с тези лесни въпроси 

Шоуто още няма премиерна дата, само че ние към този момент стискаме палци да пристигна и в България. Кой знае, току виж и нашите родители се трансфорат в риалити звезди!

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР