От енергоразпределителното дружество не могли да ѝ обяснят как е

...
От енергоразпределителното дружество не могли да ѝ обяснят как е
Коментари Харесай

Катето Евро Е В Шок! Вижте Какъв Номер И Свъртяха Собствените Й Съседи!

От енергоразпределителното сдружение не могли да ѝ обяснят по какъв начин е насъбрана сумата, само че тя си я платила като поп. Тогава загряла, че най-вероятно нейни съседи са се закачили и крадат гратис електричество. Теорията ѝ се затвърдила и през тази зима, когато плащала супер високи сметки, а не се отоплявала на ток, тъй като имала казан с парно.

„ Ние плащаме свиреп сметки. Аз тук имам един другар, който ми е доста непосредствен и знам, че се отоплява с печка на дърва, 200-300 лв. му е токът – той няма нито деца, живее самичък, несъмнено се пере веднъж в седмицата, самичък мъж, а моят ток е също 260 лв., като бойлерът и всичко се топли от котлето. Аз сготвям на газ, единственото, което пущам с ток, това е пералня и работят 2 хладилника. Не може 260 лева от 2 хладилника и една пералня “, жалва се актрисата, която се е трансформирала в представител на кокалянския комитет по „ Токгейт “.

Срещу други крадци обаче Евро е взела към този момент крути ограничения. От известно време употребила услугите на СОТ компания, която я охранявала от апаши, откакто наскоро наглеци влязоха и я обраха, до момента в който тя, синът ѝ Сашко, жена му Таня и внучката ѝ Катерина спяха несмущаемо. Тогава крадците свиха 400 лв., които Александър Кадиев изтеглил предходния ден, а откакто не намерили нищо друго уместно, сграбчили и бебешката чанта на внучката на актрисата, в която имало още 100 лв., само че и всички документи на снаха ѝ били там. До техниката крадците не припарили, тъй като кучето на Катето се разлаяло на пожар и ги прокудило. След време домашният любим на звездата от „ Оркестър без име “ бе брутално убит в двора на къщата ѝ, като тя заподозря, че зад зверството може би стоят същите престъпни видове, които я ограбиха.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР