От Electronic Arts обявиха план за инвестиране на $10 милиона

...
От Electronic Arts обявиха план за инвестиране на $10 милиона
Коментари Харесай

EA планира да инвестира $10 милиона в проекти за развитието на масовия футбол в световен мащаб

От Electronic Arts оповестиха проект за вложение на $10 милиона в планове за развиването на всеобщия футбол в международен мащаб през идващите три години. Програмата, която се назовава EA Sports FC Futures, беше показана с откриването на игрището за мини футбол Rocky and Wrighty Arena в Turnham Academy в Южен Лондон. Неговото създаване е финансирано от компанията, в партньорство с Футболната фондация на Англия (Висшата лига на Англия, Футболната Асоциация и държавната благотворителна организация на Обединеното кралство), която оказва помощ на разнообразни общности да усъвършенстват своите локални футболни уреди посредством безплатна финансова поддръжка.

В допълнение към уговорката си за основаване и възобновяване на обществени футболни терени, от EA прибавят, че ще закупят и дават и нужното подготвително съоръжение, в това число топки, екипировка, отличителни потници, конуси и така нататък

По-късно през годината пък е планувано стартирането на обществено налична онлайн библиотека с разнородни футболни тренировки и извършения, създадена на пет езика, която ще бъде постоянно на разположение на младите играчи и треньори от всички краища на света.

„ Играта EA Sports FC, както и нашият нов план – Futures, са знаци на блестящото бъдеще на футбола, което ще бъде построено върху даването на достъпа и средствата, нужни на младежите, с цел да следват фантазиите си. Очакваме с неспокойствие да си партнираме с още футболни организации и именити играчи от целия свят, с цел да вдъхновим идващото потомство млади фенове на играта и да развием любовта им към нея. “, декларира Дейвид Джаксън, вицепрезидент по маркетинга в EA Sports.

Бившата звезда на Арсенал и Англия Иън Райт и мениджърът на женския отбор на Челси Ема Хейс ще бъдат първите посланици на EA Sports FC Futures.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР