От екзотични бягства до игриви приключения, тези 10 идеи за

...
От екзотични бягства до игриви приключения, тези 10 идеи за
Коментари Харесай

Екзотични идеи романтична ваканция

От екзотични бягства до игриви завършения, тези 10 хрумвания за сантиментално пътешестване за всяка двойка сигурно ще вдъхновят решението ви къде да пътувате по-късно, с цел да се насладите на вярното преживяване за вас.

Потопете се в ледените пещери в Исландия. Станете очевидци на чудесата на пустинята, наблюдаване на лъвове и сафари. Разгледайте спиращо дъха изкуство в прочут град или се отдайте на апетитните усети на незабравима кухня. Без значение какъв жанр на пътешестване предпочитате, можете да намерите подобаващото прекарване за идващото си пътешестване, което може да ви води до другоземен остров или да ви потопи в антична просвета, до момента в който споделяте прекарването като двойка.

Без значение къде желаете да пътувате или стила, който предпочитате при пътешестване, нашите примерни направления могат да ви покажат какво е допустимо, когато планирате идеалното си бягство.

1.

Заедно двойките, които търсят завършения, могат да изживеят света посредством откриването на нови забавни места и прекарване на разнообразни безредици, както и разкриване на познати места по нов метод.

Всяко ново пътешестване може да ви води в интензивно проучване на пустинята, да ви потопи в завладяващи панорами или да разкрие примамливи нови гледни точки към зашеметяващата дива природа в нейното естествено местообитание.

От скитничество в уединени кътчета на Земята до прегръщане на адреналина навън, приключенското пътешестване на двойката може да отприщи спокойното, непредвиденото и незабравимото, като в същото време е първокласно.

Идеи за приключенска почивка

Приключенска обиколка на Патагония: Вълнуващи действия, спокойна природа, разкош в едно най-малко 10-дневно пътешестване, което ви потапя в необузданите чудеса на Патагония, с нейните кристални езера, буйни гори и извисяващи се върхове, които обгръщат от Аржентина до Чили. Карайте планинско колело по асфалтов път, карайте колело през вековна гора и яздете кон през полетата.

Седемдневна обиколка + вълшебен вулкан в Еквадор, пътешестване по магнетичния бул. на вулканите, където можете да разкриете сребърни водопади и наследството на инките, вулканични върхове и екваториалната линия. Отправете се на картинно пътешестване с трен, с цел да се задълбочите във флоралните обичаи и да разкриете приключенията на Еквадор.

Романтично бягство: Исландия - пътуването до там ще ви води на 10-дневно странствуване из суровата хубост на необузданата природа на Исландия. Пътувайте отвън зоната си на комфорт по безвреден и първокласен метод, до момента в който яздите кон през пясъчни плажове, търсите китове край брега и се отдайте на успокояващите удоволствия на естествените термални басейни.

2. Любителите на изкуството

От архитектура до музейни галерии, керамика до кулинарно изкуство, изкуството може да одобри доста форми и когато пътувате с сътрудник, можете да прегърнете света през художествения обектив, който предпочитате.

Открийте разнообразни шедьоври или се насладете на гледане на света от нова позиция, когато изживявате друга просвета.

Независимо дали е известна картина или локален музикант, можете да откриете изкуство, което чества традицията и културата, до момента в който участвате в нови прекарвания дружно.

Идеи за арт почивка

Пътешествие из Италия: Акценти и скрита просвета оживява изкуството и наследството, което обгръща хилядолетия. От известни майстори до скрити архитектурни съкровища, пейзаж, който въодушевява, трагични статуи, можете да изпитате изкуството във всичките му форми на италианския полуостров.

Обиколката на феновете на изкуството в Испания: От Гоя до Ел Греко е обиколка, която възпоменава художественото завещание и неподражаемостта на Испания. Докато се скитате през Златната епоха на изкуството до авторитетните майстори на 20-ти век, можете да се ангажирате с обвързващата връзка сред изкуството и ежедневния живот в музеи, градове и впечатляваща кухня.

Разкриване на изкуството на Куба - това пътешестване ви потапя в креативното завещание на Карибския остров, където традициите, културата и обичаите остават мощна част от ежедневния живот. Запознайте се с локалните, ангажирайте се с връзката сред испанското завещание и афро-кубинската традиция и изживейте архитектурата като изкуство.

3. Градските скитници

Посещението на нов град е приказен метод да изследвате друга просвета, като в същото време създавате мемоари с колегата си. Всеки град има своя лична характерност и вашите желания могат да повлияят на това по какъв начин взаимодействате с улиците, архитектурата, историята и локалните поданици, като всяка опция дава още едно незабравимо прекарване.

Независимо дали се разхождате по калдъръмена алея или под тунел от ароматни черешови цветове, намирате съвършения ресторант, сервиращ обичайната локална кухня или се разхождате в парк за отличителна панорама към локалния живот, можете да намерите сърцето на пътуването в неповторимата атмосфера на градa.

Идеи за градска почивка

Акценти в Северна Испания: Обиколката на Мадрид, Сан Себастиан, Барселона е пътешестване до неповторимите дълбини на прелестните градове на Испания в северната част на страната. От сюрреалистичните дизайни на Гауди до прелестните усети на Сан Себастиан, оживеното движение на Мадрид до непокътнатите средновековни улици на Толедо, можете да намерите градски искра и безпределно ентусиазъм.

Обиколка на Токио, Киото и Осака: В огромните 3 на Япония, ще откриете актуалната блъсканица и историческото благосъстояние на най-известните места в страната. От церемонии на гейши до майсторски светилища, високоскоростни влакове до обичайни чайни церемонии, ще намерите безкрайни наслаждения във всеки от трите града.

Виетнам предлага обиколка, която извежда на напред във времето наследството, което обгръща повече от хилядолетие. С наследството на императорите и архитектурата, които улавят френското колониално ръководство, ще намерите пластове от просвета и обичаи, които дефинират личностите на всеки характерен град.

4. Културните обиколки

Изучаването на нова просвета може да сближи вас с вашия сътрудник, до момента в който посещавате забавна дестинация. Създайте безконечни мемоари, до момента в който научавате за сърцето на нова страна или за традициите на едно село, защото те са свързани с по-широкото културно завещание.

Независимо дали разкривате секрети в музейна изложба, очевидци сте на антични руини или опит, когато посетите локалните поданици за частен курс по готвене, до момента в който се занимавате с културата, можете да се потопите в обичаите и да се впуснете по-дълбоко в същинските съкровища на заобикалящата ви среда.

Идеи за културна почивка

Златният триъгълник на Индия съчетава цветовете, историята и художествените благосъстояния, с които страната е известна, в едно незабравимо културно прекарване. От чудесата на Тадж Махал до розовите стени на Джайпур, огромното езеро на Удайпур до моголския град Фатехпур Сикри, можете да се насладите на несравнимата атмосфера и античното завещание на Индия.

Перуанско премеждие: обиколка на завещание и просвета чества повече от две хилядолетия история, която остава преобладаваща част от културата в цялата страна. От ослепителни гледки към Мачу Пикчу до чудесата на Клиновете Наска, традициите на долината Колка до хубостта на колониалните градове, ще откриете дълбочина и великолепие, до момента в който изследвате Перу.

Открийте цветно завещание и просвета в разкош по време на едноседмична обиколка в Мароко. Нощувка в частен лагер в пустинята Сахара. Насладете се на гледката на частна разходка с балон с парещ въздух над Маракеш. Разгледайте антична берберска касба. Всяко ново прекарване ще ви приветства по-дълбоко в разнообразните култури на Мароко.

5. Кулинарните ценители

Храната може да бъде най-хубавото сантиментално прекарване по време на пътешестване и може да сътвори съвършената атмосфера за специфични мемоари, които ще се задържат безпределно.

От готварски класове до срещи с персонални готвачи и приключенска обиколка на провинцията, предлагаща неповторимо преживяване на обичайни ястия, кухнята по време на сантименталната ви обиколка ще отвори очите ви за опциите за хранене, ентусиазъм от традицията и по какъв начин всяко ядене може да придаде по-дълбоко значение и да надникнете в локалната просвета.

Независимо дали сте на нощен пазар или в ресторант със звезда Мишлен, кухнята може да окаже незабравимо влияние върху вашето прекарване.

Идеи за отмора

Сърцето на италианската кухня: гастрономична и културна обиколка ще ви насърчи по време на висшото кулинарно преживяване в Италия, до момента в който опитате усетите, които основават основата на районната кухня. Уловете Средиземно море и прегърнете локалните съставки от тристепенни ястия до готварски класове, които влияят на всичките ви сетива.

Кулинарна обиколка на Япония: суши клас, говеждо месо Кобе, приятност от петте съществени усета и извеждане на запаметяващото се великолепие на простотата на напред във времето. Запознайте се със световноизвестни готвачи, пробвайте възхитително саке, отдайте се на рамен от международна класа и утолете ненаситния си вкус, до момента в който разкривате кулинарното майсторство на Япония.

Разнообразна кулинарна обиколка на Австралия и Нова Зеландия ще ви накара да разкриете чудесата на отличителните кулинарни райони, по време на която бутиковата гастрономия добавя забележителния пейзаж. Частни сесии за дегустация на вино, локални кулинарни обичаи и менюта, които акцентират плодородните земи и оживените океани, ще ви дадат нов взор върху кулинарната просвета.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР