От ефира на bTV зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид

...
От ефира на bTV зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид
Коментари Харесай

Хамид: Ананиев ме надхитри, умело изпълни плонж. С фадрома не мога да го съборя

От ефира на bTV зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид се извини на депутата от „ Продължаваме промяната “ Настимир Ананиев след вчерашния конфликт в Народното събрание.

„ Поднасям своето опрощение за грозната си постъпка. Не е редно, извинявайте, господин Ананиев “, сподели той.

„ Отидох да защитя сътрудника си Халил Летифов, който е след интервенция и с патерици. Срещу него имаше извънредно тежка експанзия. През цялото време зад тила ми господин Ананиев бълваше всевъзможни хули и обиди. Ако ги предам тъкмо, Съвет за електронни медии ще затвори bTV най-малко за шест месеца “, описа Хамид.

Той сервира и едно самопризнание.

„ Признавам, че през вчерашния ден бях надигран. Рядко позволявам някой да ме надхитри в Народното събрание, само че през вчерашния ден се случи. Бях по този начин предизвикан и господин Ананиев по този начин ловко извърши този плонж. Нали не мислите, че с тези дребни ръчички мога да съборя този великан с едно бутане. Той е Крали Марко, като камара е. Аз този човек с фадрома не мога да го съборят “, сподели Хамид.

„ Г-н Ананиев единствено с докосването по този начин се хвърли върху своите сътрудници, че би му завидял и футболистът Божидар Искренов, в случай че гледа тези фрагменти. Той имаше неповторим гений с доста внезапна чупка в кръста по този начин да пада за дузпа, че нямаше арбитър, който да не му я свири. Ананиев го изигра съвършено, ослепителен гений е, неповторим подбудител “, сподели Хамид Хамид.

Той описа още по какъв начин Настимир Ананиев преди години е предизвикал цялото НСО в Народното събрание.

„ Шест души го дърпаха, беше пристигнал с една кофа. Той се търкаляше по земята, те го влачат, а той им крещи: „ Аз имам права! “. Изключителен актьор, признавам го. Той е минал през школата на ГЕРБ, управляваше с тях. Може би там е взимал уроци, тъй като и там има един неповторим артист – Тома Биков. Има и един саморасъл гений – Николай Нанков “, продължи Хамид.

Относно гласуваната оставка на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев той съобщи, че никой не е правил коалиция, а просто опозицията е употребила своите регламентирани в правилника средства, с цел да реализира задачите си.

Той направи съпоставяне с Гогол и съобщи, че върви „ развой мъртви души “ - в тази ситуация „ мъртви депутати “.

„ Даже инфлацията там е достигнала ужасни размери. В началото четем за 1 млн. лева, а в този момент са стигнали 3 млн. лева Това е ужасна инфлация и първите би трябвало да се усещат малко прекарани от цялата работа “, разяснява Хамид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР