“От едно интервю разбрах, че “Промяната нямат нито един кадър

...
“От едно интервю разбрах, че “Промяната нямат нито един кадър
Коментари Харесай

Бойко Борисов: “Промяната” няма нито един кадър за премиер. Това не е честно към избирателите!

“От едно изявление разбрах, че “Промяната " нямат нито един кадър за министър председател и министри! Иначе промотират офертата си за равноотдалечен министър председател. Това не е почтено към гласоподавателите! Излиза, че хората не знаят за кого ще гласоподават?! Кой ще носи отговорност? ”

Това разгласи на среща с гласоподаватели в Сливен водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Според него “в момента желаят доста по-лоша “сглобка ”, такава която даже да бъде направена в някое подземие, а не в манастир. ”

“Лидерите на партиите, образували болшинството в Народното събрание, би трябвало да бъдат в изпълнителната власт. Хората би трябвало да виждат кой носи отговорност ”, безапелационен бе Борисов.

И добави, че “бюджет без болшинство би означавало, че дивият популизъм продължава! ” 

“НАП са събрали 5 милиарда лева повече в хазната. Дори и с тези пари не можем да затворим “дупката " в бюджета. Заради това ни би трябвало устойчиво болшинство, което да държи страната, с цел да не се разбие ", сподели още водачът на ГЕРБ.

Той напомни, че има “над 3000 санирани блока, единствено за времето, в което ГЕРБ управляваше ”, а при съперниците му “няма и 3 санирани жилищни здания. Нула ”. 

“Не е разумно Политическа партия да слагат условия на ГЕРБ откакто ние сме победили! Преди 4 години оставихме 1,2 милиарда лева във ВиК холдинга, с цел да се оправи водоснабдяването по селата, част от които в област Сливен. Асен Василев ги даде за пенсии?! На север от Сливен са Търговище и Шумен, питате ли хората там по какъв начин пътуват за София или до морето, разрушават си колите ”, продължи Борисов.

Накрая съобщи, че от ГЕРБ са потвърдили опциите си. 

“ГЕРБ съумя да направи сигурна граница за Европейски Съюз. ГЕРБ успяваше в санирането и в пътната инфраструктура. Хората би трябвало да излязат и да гласоподават, другояче затъваме ужасно ”, бе безапелационен той.



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР