От едната страна, има представител на Държана сигурност, израснал в

...
От едната страна, има представител на Държана сигурност, израснал в
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Кабинетът е заченат в грях, Асен Василев е некадърен финансов министър

" От едната страна, има представител на Държана сигурност, израснал в средите на най-мракобесната част на комунистическата партия. Ваня Григорова е доста по-земен човек, приказва за съответни проблеми, а той не ". Това сподели заместник-председателят на Има Такъв Народ Тошко Йорданов в ефира на Би Ти Ви по отношение на тематиката за какво Има Такъв Народ поддържа Григорова на втория тур на локалните избори.

" ИТН " се показа доста добре на локалните избори. Факт е, че за първи път участваме на такива избори. Имаме 15 кмета чисто на Има Такъв Народ, общо 61 в локални обединения. Имаме 80 души общински съветници единствено на Има Такъв Народ, а с съдружните сътрудник иса 191. Имаме и регионален град- Ловеч ", сподели Йорданов.

" Логично е да подкрепим един избор на съмнение. Това държавно управление не го поддържаме от основаването му ", сподели още Тошко Йорданов. По думите му кабинетът бил заченат в грях. Той уточни, че тематиката, за която се желае оставката на кабинета е мотив, а не причина. Причината била, че държавното управление в този състав не трябвало да съществува.

Йорданов напомни, че свалили личното си държавно управление, поради финансовата политика на Асен Василев и даването на зелена светлина за старт на договарянията на Скопие за участие в Европейски Съюз. В момента страната е във финансов недостиг, катрегоричен е Йорданов. " Той е несръчен финансов министър ", сподели още той за Асен Василев и продължи: " Вдига корпоративния налог от 10% на 15% ".

По думите му ГЕРБ си знаят, че губят гласоподаватели, тъй като са в сглобка с ПП-ДБ. " Паричните потоци към ГЕРБ и Движение за права и свободи не са прекъсвали ", сподели той.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР