От една страна Великобритания подкрепя украинците, включително с оръжейни доставки,

...
От една страна Великобритания подкрепя украинците, включително с оръжейни доставки,
Коментари Харесай

Димитър Бечев: Вратите за бежанци от Украйна във Великобритания са полуотворени

" От една страна Англия поддържа украинците, в това число с оръжейни доставки, само че въпреки това има проблем в английската позиция, тъй като вратите за бежанци от Украйна са полуотворени - на мнозина украински бежанци е отказана английска виза. Това е проблем даже и за смесени фамилии ", съобщи в " Денят стартира " Димитър Бечев.

Той добави, че през днешния ден в Анталия предстоят договаряния сред външните министри на Русия и Украйна за продължаващия спор.

" Не мисля, че някой има чак толкоз огромни упования, тъй като това е четвъртият кръг договаряния. Единственият действителен резултат, и то непълен, са филантропичните коридори ", добави Димитър Бечев.

Правителството на Обединеното кралство се причисли към американското решение за прекъсване вноса на съветски петрол.

По отношение на съветските олигарси в страната съгласно Димитър Бечев " на думи се сподели, че Англия ще реализира оптимален напън, само че до каква степен такива активи са иззети? "

" Много от съветските компании не престават да се търгуват тук на тържищата, тъй че има още какво да се направи от английското държавно управление ", сподели още Димитър Бечев.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР