От една страна съм бесен, а от друга се надявам,

...
От една страна съм бесен, а от друга се надявам,
Коментари Харесай

Иван Гешев: Бесен съм, по пътищата загиват повече хора, отколкото във война 


„ От една страна съм гневен, а от друга се надявам, че би трябвало и можем да прекратим войната по пътищата. Дойде време, че българските жители желаят от страната да има даде това, което заслужават, а те заслужават сигурност и отбрана. “ – сподели основният прокурор на кръгла маса на тематика „ За огромни дейности против войната по пътищата “.

„ Решенията са ясни и ще бъдат изложени какво би трябвало да се направи и не са сложни за осъществяване. Това не се случва, тъй като страната следи безучастно процесите. Държавата е безучастна, тъй като е по-лесно да закриеш едни профилирани структури, тъй като става въпрос за 3 милиарда лева, което да докара взрив на престъпността и опиатите, което е не по-важно за някои политици, в сравнение с забавните на хората “, акцентира Иван Гешев, представен от news.bg.

Той ще упорства пред останалите управляващи за законови промени за войната по пътищата, тъй като в противоположен случай цената ще продължи да се заплаща с човешки животи. „ Всичко това, което вършим ще си заслужава, единствено да спасим още едно дете и още един човешки живот “, безапелационен бе обвинител номер едно.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР