От една страна имаш пълно отсъствие на политически опит, от

...
От една страна имаш пълно отсъствие на политически опит, от
Коментари Харесай

Димитър Манолов за актуалната политическа ситуация: От една страна имаш пълно отсъствие на политически опит, от друга – самочувствието на самодържец

От една страна имаш цялостно неявяване на политически опит, от друга – самочувствието на самовластник. Това няма по какъв начин да не те докара до резултат, подобен с този, който виждаме. Това сподели за БНР президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов.

" Цялата работа извънредно наподобява на турски сериал, в който се занимаваме кой с кого, къде. Такова знамение май в никакъв случай не съм виждал. Че сме в рецесия, в рецесия сме “, добави още Манолов по отношение на настоящата политическа обстановка.

Манолов подлага на критика това, че през април е бил признат бюджет, който се актуализира през юни: " Сътворено е нещо, към което могат да бъдат отправени ужасно доста рецензии. Приеха бюджета на ДОО и на Здравната каса, към които също има съществени забележки. Следва огромният бюджет, който е допустимо да не бъде признат и тогава не знам какво се прави. "

„ В годините обратно системата на държавното публично обезпечаване, в частност пенсионната, бе лишена от една четвърт от личните си доходи. С тези пари насърчавахме бизнеса, създадохме Здравната каса, правихме какво ли не, само че ги извадихме от пенсиите, от вноските за пенсии. Трябваше да бъдат нараснали минималните осигурителни прагове – нещо, което не е правено от години “, сподели Манолов.

Президентът на " Подкрепа " изрази опасения на фона на по-ниските цени у нас в процеса на присъединение към Еврозоната дали по-високата инфлация " не се прави преднамерено, с цел да се реализира ценова конвергенция " и добави, че това е " ужасно, тъй като ще стане за сметка на покупателната дарба на българите ".

„ Ако падне държавното управление преди бюджетът да е признат на второ четене, на второ четене може да получим различен бюджет “, уточни Димитър Манолов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР