От една страна имаме медийна кампания с кученца и пари,

...
От една страна имаме медийна кампания с кученца и пари,
Коментари Харесай

Петков: Имаме медийна кампания с кученца и пари, имаме и главен прокурор, който казва: „ще те разследвам, ако не си дадеш оставката

От една страна имаме медийна акция с кученца и пари, от друга - имаме основен прокурор, който споделя: „ ще те проверявам, в случай че не си дадеш оставката “. Това са два обособени проблема, може би две обособени закононарушения. Това сподели пред публицисти съпредседателят на „ “.

" Няма логичност в една среща да се появи Сарафов, прокурор от СГП, заместител, КПКОНПИ и основния секретар. По Конституция Сарафов няма нищо общо с този вид диалози. Защо внезапно пет индивида са в тази среща, които са от разнообразни институции, и нямат нищо общо? Ако има закононарушение, да се проверява, само че няма никаква логичност основен прокурор да споделя: в случай че не си подадеш оставката, ще те проверяваме. Това е закононарушение. От едната страна имаме медийна акция с кученца и пари. От другата страна имаме основен прокурор, който споделя: „ Ще те проверявам, в случай че не си дадеш оставката “, разяснява още той.

" Служебният министър председател в никакъв случай не ни потърси за никакви диалози. Той си назначи Калин Стоянов, а дясната ръка на Калин Стоянов е сегашният основен секретар. Имаме безспорна ос Пеевски-Борисов. Премиер, на който му споделят какво да прави. Министър на вътрешните работи, който е там да направи чадър за купения избор ", е на мнение. 

" Прокуратурата още веднъж е бухалка по два метода: заплашва непосредствено хора като основния секретар, изтичат сигнали и информация към медиите. Третото, което се случва, е, че сега всички кафява медии и Прокуратурата работят в съгласуваност. Четвъртото – започнаха още веднъж да ни плашат, че няма пари. Някакви милиарди отново нямало. Петото – на следващия ден ще дадат единствено на половин милион пенсионери добавка, а на милион и половина няма да дадат. Бяхме предложили 11% средства за всички пенсионери. С голяма скорост успяхме да се върнем към остарелия модел. Хубавата вест е, че имаме единствено два месеца от този смут, по-късно отиваме на избори и българските жители могат да си изберат остарелия или новия модел ", сподели още съпредседателят на Политическа партия.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР