От една седмица Украйна е разтърсвана от бомбардировки след започната

...
От една седмица Украйна е разтърсвана от бомбардировки след започната
Коментари Харесай

Световният номер 1 в мъжкия тенис нанесе тежък удар на Русия

От една седмица Украйна е разтърсвана от бомбардировки след стартирана от съветския президент Владимир Путин военна инвазия.

Хиляди военни изгубиха живота си, а още стотици цивилни жители станаха жертва на дейностите на съветската експанзия. Голям брой звезди се оповестиха в поддръжка на Украйна, като изключение не прави и светът на тениса към този момент следващ ден.

Руските тенисисти Анастасия Павлюченкова, Андрей Рубльов и Даниил Медведев неколкократно приканиха за мир и показаха своето неодобрение от политиката на родната си страна.

Днес Медведев предприе още по-сериозна крачка в тази посока, откакто в символ на митинг отстрани съветското знаме от акаунта си в обществената мрежа Instagram.

" Всички деца имат фантазии, животът им занапред стартира. Толкова доста хубави прекарвания им предстоят: първите другарства, първите незабравими страсти. Всичко, което усещат и виждат, се случва за първи път в живота им. Затова желая да прикани за мир в света, за мир сред страните. Децата се раждат с вътрешно възприятие за доверие към света, те са изпълнени с религия към всичко: в хората, в любовта, в сигурността, в справедливостта, в живота. Нека бъдем дружно и им покажем, че е правилно, тъй като нито едно дете не би трябвало да стопира да мечтае ", написа неотдавна Медведев в обществените мрежи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР