От една година бившата тв водеща Ани Цолова има нов

...
От една година бившата тв водеща Ани Цолова има нов
Коментари Харесай

Aни Цолова не иска да прости на Виктор Николаев

От една година някогашната тв водеща Ани Цолова има нов бизнес – организира образования по обществена тирада, а планът й носи името „ Говори, с цел да те видят”. Тя изнася лекции на тематика информационни умения, спешен пиар, сполучливо изявление, въздействаща презентация. Организира както групови, по този начин и самостоятелни съвещания. Цолова твърди, че в този момент се е посветила на това занятие и свободното й време е лимитирано, а малкия екран не й липсва.

Бившата журналистка е безапелационна, че към този момент въобще не желае да се връща на малкя екран. Тя още не може да преглътне огорчението си от обстоятелството, че доста хора й обърнали тил в оня сложен за нея миг, когато я отстранили от Нова тв. Лица, които смятала за близки, я изоставили, а поддръжка получила от единици. Дори тогавашният й екранен сътрудник Виктор Николаев почнал да се държи резервирано с нея, а до тогава й се пишел другар. „ За страдание, действителността е такава. Ако си на гребена на вълната, всички са до теб. Ако имаш потребност от помощ – малко на брой ще се отзоват”, разяснява в последното си изявление Ани Цолова. И прибавя: „ Имаше другари (единици), с които се разделихме. Но правилните останаха. Преминахме още един тест. И мога във всеки един миг да им се обадя и да кажа: „ Помощ”. И няма да има доста думи”. Тя не посочва по име Виктор Николаев, само че излиза наяве, че засяга точно него като един от хората, които са я разочаровали.

В момента някогашната тв звезда поддържа връзка с доста дребна част от тогавашните си сътрудници. Чуват се постоянно с Миролюба Бенатова, Генка Шикерова и Дарина Сарелска. Най-близка й е обаче Десислава Стоянова, която води „ Преди обед” по Би Ти Ви. Двете даже са ходили дружно на море това лято.

След като изчезна от ефир, журналистката дълго пази безмълвие и не разкриваше повода за отсъствието си. Месеци по-късно проговори, с цел да показа новия си план, а и да стопира слуховете. „ Когато друга водеща зае мястото ми в утринния блок „ Здравей, България”, малкия екран ми предложи да стартира подготовка за ново предаване отвън новините и настоящата публицистика, само че то по този начин и не бе осъществено. Защо? Не мога да отговоря на този въпрос”, разяснява тогава Ани. И добави, че постоянно е имало недоволни от неуместните й въпроси. „ Била съм в окото на бурята близо 20 години. Заставала съм с лицето си всеки ден и не съм се крила от нищо. Не съм се поддавала на напън. Когато съм виждала смисъл, не съм имала боязън да плавам в бурни води, само че не съм се приемала за изострен публицист. Затова бях учудена, че естествени и наложителни въпроси се одобряват за храброст, подвиг и заостреност. Но всяко нещо има своя край!”, изрече се още някогашната водеща.

Тя реши да стартира изначало и подхвана личен бизнес, само че от време на време с носталгия се сеща за първите си стъпки в малкия екран, когато гласът й треперел и не можела да овладее мимиките на лицето и езика на тялото си. Постепенно се научила по какъв начин да диша вярно и гласът й да звучи решително, а в този момент желае да съобщи уменията си на други.

Анна Цолова твърди, че всекидневието й през днешния ден е забързано и въпреки че към този момент не работи в утринен блок, продължава да става рано. Пробужда се към 5 часа, подрежда дилемите си за деня, а след това кара 13-годишният си наследник Калоян до учебното заведение му. Момчето в този момент навлиза в тийнейджърста възраст и майка му не се тормози да приказва с него на всевъзможни тематики. „ Наслаждавам му се, нервирам му се, веселя му се. Няма решение, взето за специалността и живота ми, което да не мога да му споделя. Той схваща всичко, а аз няма от какво да се срамя и да укривам от него”, безапелационна е Ани.

Снимки: списък нова телевизия
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР