От една година бившата тв водеща Ани Цолова има нов

...
От една година бившата тв водеща Ани Цолова има нов
Коментари Харесай

Aни Цолова е по-щастлива без телевизията, зачеркна Виктор Николаев от живота си, не може да прости предателството му !

От една година някогашната тв водеща Ани Цолова има нов бизнес – организира образования по обществена тирада, а планът й носи името „ Говори, с цел да те видят ”. Тя изнася лекции на тематика информационни умения, спешен пиар, сполучливо изявление, въздействаща презентация. Организира както групови, по този начин и самостоятелни съвещания. Цолова твърди, че в този момент се е посветила на това занятие и свободното й време е лимитирано, а малкия екран не й липсва, научи HotArena.

Бившата журналистка е безапелационна, че към този момент въобще не желае да се връща на малкя екран. Тя още не може да преглътне огорчението си от обстоятелството, че доста хора й обърнали тил в оня сложен за нея миг, когато я отстранили от Нова тв. Лица, които смятала за близки, я изоставили, а поддръжка получила от единици. Дори тогавашният й екранен сътрудник Виктор Николаев почнал да се държи резервирано с нея, а до тогава й се пишел другар. „ За страдание, действителността е такава. Ако си на гребена на вълната, всички са до теб. Ако имаш потребност от помощ – малко на брой ще се отзоват ”, разяснява в последното си изявление Ани Цолова. И прибавя: „ Имаше другари (единици), с които се разделихме. Но правилните останаха. Преминахме още един тест. И мога във всеки един миг да им се обадя и да кажа: „ Помощ ”. И няма да има доста думи ”. Тя не посочва по име Виктор Николаев, само че излиза наяве, че засяга точно него като един от хората, които са я разочаровали.

В момента някогашната тв звезда поддържа връзка с доста дребна част от тогавашните си сътрудници. Чуват се постоянно с Миролюба Бенатова, Генка Шикерова и Дарина Сарелска. Най-близка й е обаче Десислава Стоянова, която води „ Преди обед ” по Би Ти Ви. Двете даже са ходили дружно на море това лято.
След като изчезна от ефир, журналистката дълго пази безмълвие и не разкриваше повода за отсъствието си. Месеци по-късно проговори, с цел да показа новия си план, а и да стопира слуховете. „ Когато друга водеща зае мястото ми в утринния блок „ Здравей, България ”, малкия екран ми предложи да стартира подготовка за ново предаване отвън новините и настоящата публицистика, само че то по този начин и не бе осъществено. Защо? Не мога да отговоря на този въпрос ”, разяснява тогава Ани. И добави, че постоянно е имало недоволни от неуместните й въпроси. „ Била съм в окото на бурята близо 20 години. Заставала съм с лицето си всеки ден и не съм се крила от нищо. Не съм се поддавала на напън. Когато съм виждала смисъл, не съм имала боязън да плавам в бурни води, само че не съм се приемала за изострен публицист. Затова бях учудена, че естествени и наложителни въпроси се одобряват за храброст, подвиг и заостреност. Но всяко нещо има своя край! ”, изрече се още някогашната водеща.

Тя реши да стартира изначало и подхвана личен бизнес, само че от време на време с носталгия се сеща за първите си стъпки в малкия екран, когато гласът й треперел и не можела да овладее мимиките на лицето и езика на тялото си. Постепенно се научила по какъв начин да диша вярно и гласът й да звучи решително, а в този момент желае да съобщи уменията си на други.

Анна Цолова твърди, че всекидневието й през днешния ден е забързано и въпреки че към този момент не работи в утринен блок, продължава да става рано. Пробужда се към 5 часа, подрежда дилемите си за деня, а след това кара 13-годишният си наследник Калоян до учебното заведение му. Момчето в този момент навлиза в тийнейджърста възраст и майка му не се тормози да приказва с него на всевъзможни тематики. „ Наслаждавам му се, нервирам му се, веселя му се. Няма решение, взето за специалността и живота ми, което да не мога да му споделя. Той схваща всичко, а аз няма от какво да се срамя и да укривам от него ”, безапелационна е Ани. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР