От един милион протестиращи, минахме на 100 000, а сега

...
От един милион протестиращи, минахме на 100 000, а сега
Коментари Харесай

Никос Кодзиас: От един милион протестиращи стигнахме до 4000 души

От един милион протестиращи, минахме на 100 000, а в този момент към този момент паднахме на 4000 души . Това единствено по себе си демонстрира, че гръцкият народ събаря стандартите. Това сподели гръцкият министър на външните работи Никос Кодзиас във връзка митингите против подписването на контракта сред Гърция и Македония за разрешаване на 27-годишния спор за името, съобщи БГНЕС.
Вчера (17 юни), след подписването на съглашението, Кодзиас беседва с регионалния шеф за Западна Македония Теодорос Карипидис, който му съобщи протестна декларация против контракта с управляващите в Скопие.
Карипидис осведоми министъра в детайли за митингите. По този мотив Кодзиас акцентира, че броят на протестиращите е доста дребен и попита " дали става въпрос за митинг или за опит да се попречи на подписването на контракта ".
" Тук локалното население не би трябвало да стачкува. Най-важното нещо за хората е те да имат опция за по-добър живот и развиване, а това може да стане с помощта на съдействието сред двете страни ", сподели още Кодзиас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР