От един месец Азис е в дъното на класацията в

...
От един месец Азис е в дъното на класацията в
Коментари Харесай

Разочаровани фенове на Азис питат: Подменен ли е в „Капките“ или губи гласа си, защо се излага?

От един месец Азис е в дъното на класацията в шоуто за фалшификати „ Като две капки вода ”. Заради пандемията от Ковид-19 фолк изпълнителят няма никакви други изяви, само че все пак се е спазарил за най-голям хонорар от всички участници – към 40 000 лева Така по подигравка на ориста най-скъпоплатеният реализатор в „ Капките ” е с най-слабите фалшификати и разумно получава най-нисък брой точки и от журито, и от феновете.

„ Нещо му е липсващ гласа ”, „ Направо е като заменен – какво става? Сигурни ли сте, че това е той? ”, „ Не разбирам за какво толкоз зле пее? Напук ли го прави? ”, избухнаха с гневни мнения в обществените мрежи фенове на шоуто, които видяха, че артистът нито се забавлява, нито има каквото и да било предпочитание за победа.
Лежерното му показване и несериозното отношение към превъплъщенията в занимателното предаване озадачиха и разгневиха феновете му, които недоумяват какво се случва с него. За разлика от други формати, където Азис демонстрира най-хубавото от артистичните си и вокални умения и се трансформира във повсеместен любмец, в „ Капките ” въобще не се вълнува от представянето си. В последното предаване звездата от Костинброд трябваше да имитира диско кралицата на 80-те и 90-те Сандра, само че осъществяването му беше много едва.
„ Не мога да схвана какво става с Азис този сезон. Имам чувството, че този човек си е изгубил гласа. Днес беше гротеска, напряко неуместен и за гледане, и за слушане ”, палят се в интернет фенове на шоуто след имитацията му на Сандра.

Несериозното му показване не остана неусетно и от посетител журито Тончо Токмакчиев. „ Сандра беше фантазията на всеки камионджия едно време. Аз наблюдавах цялата твоя изява от самото ти начало. По-сериозно! Искам по-сериозно да се отнасяш. Внимавай, Василе! Това е толкоз елементарно за пеене за теб, това е ясно. Малко повече усърдие полагай! ”, не на смешка го скастри Тончо и назидателно му размаха пръст. Гримьорите и стилистите на шоуто също отнесоха рецензии, че вместо да му оказват помощ да се приближи до облиците, които прави, те също не се стараели.

„ Азис май не знае къде се намира въобще . Много несериозно се отнася към цялото шоу. Пълна подигравка! ”, „ Защо по този начин тази година Азис изобщо не е в час? Нито пеенето му е пеене, нито театралното му показване е на равнище. Жалко, за какво се е съгласил да взе участие, в случай че не е бил подготвен. Имам възприятието, че се отнася несериозно и с доза лигавене към облиците, които би трябвало да показа. Това е пренебрежение и към публикат, а и към шоуто ”, са единствено част от отрицателните мнения в формалния профил на „ Капките ” във Facebook. Заклетите фенове на чалга краля обаче го пазят, че отговорни за калпавите му осъществявания са несъответствуващите облици, които му се падат от бутона на шанса. Някои даже подозират, че против артиста има скрит план да го закопаят с несъответствуващи за темперамента му облици.
Пред екипа на предаването Азис споделил, че въобще не е в въодушевление по време на подготовките и фотосите, защото имал съществени персонални проблеми. Баща му Троян влезнал в болница и обезпокоен за здравето му, артистът не се представял на равнище, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР