От Дядо Коледа искам единствено здраве и да се приключи

...
От Дядо Коледа искам единствено здраве и да се приключи
Коментари Харесай

Най-младата звезда на фолка Данна: Дядо Коледа, моля те, сложи край на заразата

" От Дядо Коледа желая само здраве и да се завърши към този момент с тази корона! " Това съобщи пред " България Днес " най-малката фолкпевица у нас Данна, която изпраща най-успешната година в кариерата си. 16-годишната певица пусна няколко шлагера и се трансформира в една от най-желаните артистки за посещение в излъчвания и заведения.

" Тази година я адресирам с доста смесени страсти. Като цяло имах доста хубави страсти, които бяха свързани със театралните ми изяви и срещите ми с публиката. Също и другарства, които се случиха тази година. А приятелите са доста значими за мен, те са ми опора и в хубави, и в неприятни моменти. Неприятните страсти бяха свързани с пандемията и затварянето у дома. Първоначално страхът от вируса, следствията от него, отражението му върху метода ни на живот. Онлайн образованието въпреки всичко е някаква опция пред тази да нямаме никакво и да се афишира нулева образователна година. Не е като да си в учебно заведение присъствено и да се виждаме със съучениците и учителите ни, само че най-малко продължаваме и се оправяме със обстановката ", описа от своя позиция десетокласничката Данна, която е цялостна отличничка.

" Ще заложа на песни със мощен текст, както и на песни, в които да покажа певческия си гений. Мисля, че досега не съм посочила на какво съм способна. Ще работя по въпроса тази година да направя тъкмо това. Имам какво да покажа във връзка с гения си и считам, че е извънредно време това да се случи. Ще ви изненадам доста скоро, уповавам се доста прелестно. Мечтая си също по този начин и за дует с един реализатор, само че нали това, което желаем, не трябва да се споделя, с цел да може да се сбъдне. Така че към този момент няма да споделям повече ", добави с усмивка една от най-ярките звезди в новата генерация на попфолка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР