От две седмици Мария Илиева е в Маями, САЩ с

...
От две седмици Мария Илиева е в Маями, САЩ с
Коментари Харесай

20-годишен чернокож младеж с 28 см микрофон задържа в САЩ Мария Илиева

От две седмици Мария Илиева е в Маями, Съединени американски щати с 3-годишния си наследник Александър. Певицата е там по работа – тя записва нови песни и обменя скъп опит с американски сътрудници. Поп звездата споделя, че въобще не бърза да се връща в България, научи HotArena.

„ Чувствам се добре тук, тъй като противоепидемичните ограничения и рестрикции не са толкоз строги. Имам повече независимост, а и времето е по-топло ”, разяснява изпълнителката, която очевидно не се плаши от върлуващия Ковид-19.  Всяка година Мария прекарва най-малко няколко седмици в Съединени американски щати. Там работи по разнообразни планове и се среща с забавни хора от музикалния бизнес. Певицата не съумя да замине само през 2020-а, когато стартира пандемията и доста от самолетни полети бяха прекратени.
„ Живея там понякога със сина си. Интересно ми е да разменям мисли, хрумвания и опит с хора от американския шоубизнес. Имам проекти, само че нещата не се случват толкоз бързо ", споделя певицата.

Тя не изключва опцията да се откри в Маями за непрекъснато – такова предпочитание не й липсва, само че към този момент пребиваването й там е единствено краткотрайно.
Илиева нормално пътува със сина си, който неотдавна навърши 3 години. Тя дълго бе в обтегнати връзки с бащата на детето, само че съгласно осведомени към този момент са затоплили връзките си. Изпълнителката дала прошка на някогашния си Георги Михайлов, задето я изостави с бебе на ръце, и склонила да поддържа естествена връзка с него.
След като заряза Мария и отхвърли да се грижи за сина си, Жоро небрежно си откри нова жена и дори подписа брак с нея. Настоящата му брачна половинка се споделя Владислава и от нея също име дете – щерка на име Йоанна. Той едвам неотдавна срещнал дребния Александър със сестра си, само че се надявал да наваксат изгубеното време и да се сближат.
Бившият фуболист от години живее в Белгия, където учи и работи, а в България се прибира все по-рядко. По време на последния му престой в родината той поискал да прекара повече време със сина си. Мария дала своето позволение и по този начин с някогашния заровили томахаваката.

Връзката на Илиева и Михайлов стартира на смешка и никой не предполагаше, че тя ще реши да забременее от него. За страдание, връзките им се утежниха още преди раждането на бебето. Несериозното държание на младока отблъсна поп звездата. Тя нееднократно е споделяла, че се грижи сама за Александър, само че се старае да не му липсват внимание и обич.

Според слуховете фамилията на Георги въобще не одобрявало Мария за снаха, защото е с цели 13 години по-възрастна от него. Затова пък родителите му доста харесвали настоящат му брачна половинка Владислава и давали всичко за внучката си Йоанна.  Хора от обкръжението на Мария настояват, че тя забременяла непланирано на 40 години и възприела това като знак, че би трябвало да задържа бебето. Певицата била уверена, че хваща последния трен и даже не желала да разяснява аборт с бащата. Той пък не се чувствал подготвен да стане родител, по тази причина след раждането се отдръпнал от бебето. С времето обаче преосмислил държанието си и поискал да се сближи със сина си.
Сега изпълнителката отхвърля да разяснява персоналния си живот и не разкрива дали има нов мъж до себе си. „ Всеки има върхове, спадове, разочарования, благополучие, само че персоналното пространство ми е свидно. Много ненавиждам някой  да се завира в моя съкровен свят ”, споделя гласовитата брюнетка.

В края на предходната година се заприказва, че тя е бременна за повторно, защото на телевизионните й изяви в този интервал ясно личеше завършено коремче. Певицата обаче отхвърли слуховете и по този начин ясно, че просто е надебеляла. „ Много желая още едно дете, само че сега не съм бременна ”, разяснява Илиева.
Според мълвата обаче, една от аргументите да върви толкоз постоянно до Америка, е пламнала обич оттатък Океана. Колеги на Мария издават, че надарената певица имала алъш-вериш с тъмнокожо момче на към 20 години, който бил доста надарен аранжор и рапър. Официално ги свързват само „ креативен планове ”, само че в гилдията през смях споделят, че изпълнителката към този момент пеела на 28-сантиметров микрофон. Именно поради новия си креативен сътрудник тя нямала комплекси от набъбналите си форми – надареният младок предпочитал по-пищни дами със сочни задни елементи, писа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР