От две години прокуратурата говорим, че това е един социален

...
От две години прокуратурата говорим, че това е един социален
Коментари Харесай

Гешев за войната по пътищата: Това е социална епидемия! Къде виждате държава?

" От две години прокуратурата приказваме, че това е един обществен проблем. Бих го нарекъл обществена зараза и резултатът е никакъв. Няколко Народното събрание, министри и кой ли още не, се занимаваше с хладилника в държавното жилище, който е държавна благосъстоятелност, с дипломата ми преди 30 години, само че никой не се занимава с действителните проблеми на българските жители ". Така основният прокурор Иван Гешев разяснява зачестилите смъртни случаи на пътя. 

" Къде виждате страна? Може би виждате страна в това, което се е случило нощес - още веднъж дрогиран водач с висока скорост умъртви 22-годишно дете към Шумен, второ е с телесна щета. Може би виждаме страна в сгазените служители на реда в Бургас, или може би сътрудника, който беше погубен още веднъж от пийнал водач, или може би за случая на околовръстното ", пита Гешев.

" Прокуратурата като една от дребното постоянни институции в страната, постоянно е била за това, че би трябвало да работи с всички държавни институции в полза на българските жители и единственият зложелател е престъпността ", съобщи Гешев. 

" Ние не робуваме на персонално его, няма персонални, партийни и корпоративни цели, единствените ни цели са да работим за българските жители. Аз нямам проблем да работя с който и да е правосъден министър ", съобщи гланият прокурор. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР